Afbeelding

Morsø

Morsø staat al meer dan 160 jaar bekend als dé Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels. Met Morsø maakt u een keuze voor het leven.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Morsø

De Deense fabrikant Morsø ontwerpt en produceert al meer dan 160 jaar gietijzeren houtkachels van topkwaliteit. Bij deze kachels staat aandacht voor het milieu voorop, dat is onder meer te zien aan het Nordic Ecolabel. Dit verzekerd een houtkachel die milieuvriendelijk geproduceerd is en garandeert een lage uitstoot. Naast aandacht voor het milieu, is er natuurlijk ook volop aandacht voor het creëren van een sfeervol vuur. Met Morsø kunt u niet alleen duurzaam genieten van warmte, maar ook van een schitterend vlammenspel.

Nordic Ecolabel

Het Nordic Ecolabel, ook wel bekend als het Nordic Swan Label, is één van de strengste milieukenmerken uit de Scandinavische landen. Bij het opstellen van de criteria waaraan de producten van het Nordic Ecolabel moeten voldoen, wordt er onder andere rekening gehouden met energie, gevaarlijke (chemische) stoffen, afval, verpakking en levensduur. Alle Morsø kachels zijn voorzien van dit label. Zo bent u verzekerd van een houkachel met een milieuvriendelijke productie en verbranding.

Een greep uit het assortiment van Morsø

Morsø 1442
Bekijk dit product
Creëer een sfeervol vuur met deze compacte gietijzeren kachel van Morsø.
Vergelijkbaar product in de showroom
Morsø 2110
Bekijk dit product
Sfeervolle stralingskachel met twee deuren. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Morsø 3440
Bekijk dit product
Geniet van een sfeervol vuur met deze gietijzeren houtkachel van Morsø. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Morsø 6643
Bekijk dit product
Moderne houtkachel met unieke vormgeving. 
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM