Afbeelding

Nestor Martin

Het mooiste vuur dank zij superieure technologieën! Een kachel van Nestor Martin betovert.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Nestor Martin

Nestor Martin is een Spaanse fabrikant van kachels waarbij het ambacht en gebruik van moderne technieken voorop staat. Al meer dan 150 jaar houdt Nestor Martin zich bezig met ontwikkeling en innovatie op het gebied van kachels. De modellen hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen. Ze verschillen van nostalgisch tot modern, maar zijn allemaal tijdloos en evenwichtig. Ook kenmerkend aan een Nestor Martin is het gebruik van de beste kwaliteit gietijzer. Zo kunt u genieten van vuur in een Spaanse kachel van topkwaliteit.

Woodbox technologie

De Woodbox technologie van Nestor Martin is een uniek verbrandingssysteem dat een schitterend vuurbeeld laat zien. Bij de Woodbox wordt voorverwarme lucht in de kachel op zo’n manier verspreidt dat er maximale verbranding ontstaat. Dat betekent milieubewust stoken doordat de brandstof volledig wordt gebruikt, maar ook een schitterend vol vlambeeld. Dat is het geheim van de Nestor Martin houtkachels.

Een greep uit het assortiment van Nestor Martin

Nestor Martin S23
Bekijk dit product
Compacte houtkachel met moderne stooktechniek door de Woodbox technologie. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Nestor Martin S25H
Bekijk dit product
Geniet van een realistisch vlameffect met deze vrijstaande gaskachel. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Nestor Martin H23
Bekijk dit product
Klassieke vrijstaande houtkachel. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Nestor Martin H43
Bekijk dit product
Grote klassieke houtkachel.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM