Advies op maat

Advies op maat bij Harlekijn

Op 3 maart mogen de deuren weer op afspraak open. Ter voorbereiding op uw afspraak in de showroom maken we op een creatieve manier de eerste inventarisatie vast met u mogelijk! Wij bieden daarvoor online advies.

 

Lees meer

Afbeelding

Nordic Fire

Milieuvriendelijk, kostenbesparend, comfortabel en eenvoudig in gebruik. Dat zijn de pelletkachels van Nordic Fire! Grote toestellen, kleine modellen, inbouw, Nordic Fire heeft het allemaal.

Nordic Fire

Een pelletkachel biedt de gezelligheid van een houtkachel, maar de eenvoudige bediening is vergelijkbaar met een gashaard. De pelletkachels van Nordic Fire zijn werkelijk een streling voor het oog. Niet alleen de grotere toestellen mogen er zijn. Nordic Fire heeft in zijn assortiment ook kleinere pelletkachels opgenomen en zelfs inbouw pelletkachels. Een breed vuur, een mooi en rustig vlambeeld, een regelbare ventilator, WIFI regeling en een geluidsarme vijzelmotor dat zijn maar een aantal unieke kenmerken van een pelletkachel van Nordic Fire.

Vooruitstrevende kachels van Nordic Fire

Nordic Fire zet met zijn innovaties grote stappen op het gebied van pelletkachels. Pelletkachels van Nordic Fire zijn niet alleen vooruitstrevend qua ontwerp, maar ook qua toegepaste technieken.

Voordelen van Nordic Fire

  • Nieuwe verbrandingstechniek
  • Automatische reiniging
  • Rendement van 90% en hoger
  • Stille pelletkachel
  • Regelbare convectieventilator
  • Uitgebreide programmeringsmogelijkheden
  • Hoge kwaliteit

Een greep uit het assortiment van Nordicfire

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM