Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Nordpeis

Duurzaam genieten van vuur met een houtkachels van Scandinavisch design met zeer effectieve verwarming. Topkwaliteit van Nordpeis!

Nordpeis

De Noorse fabrikant Nordpeis levert kachels die voorzien in de warmtebehoefte bij extreme kou. Noorwegen kent zeer strenge winters en daarmee is een houtkachel geen luxe, maar een noodzakelijkheid. Nordpreis produceert verschillende soorten houtkachels met aandacht voor een aangename warmte en milieu. De voornaamste doelstellingen voor de producten van Nordpeis zijn kwaliteit, design en schone verbranding. Dat betekent dat u duurzaam kunt genieten van efficiënte verwarming met Scandinavisch design.

Ruiten vrij van roet

Alle houtkachels van Nordpeis zijn voorzien van een systeem dat zeer sterke luchtstromen langs de glazen deur stroomt. Dit zorgt ervoor dat de ruit vrij blijft van roet en andere afzettingen. De schone ruit zorgt voor een helder zicht op het vuur. Zo kunt u optimaal genieten van een heerlijke warmte en een schitterend vuurzicht met een Nordpeis.

Een greep uit het assortiment van Nordpeis

Nordpeis Salzburg M Houtkachel
Nordpeis Salzburg M
Hout
Moderne houtkachel waarbij u lang kunt genieten van warmte. 
Nordpeis Salzburg L Houtkachel
Nordpeis Salzburg L
Hout
Langdurig genieten van een heerlijke warmte met de Salzburg L. 

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM