Parket

De basis van uw interieur

    Een vloer bepaalt voor een heel groot deel de uitstraling van de kamer. Het is de basis van uw interieur. Naast haarden en kachels biedt Harlekijn ook parketvloeren aan van hoge kwaliteit.

Bezoek 1500m2 sfeerbeleving

Passend bij uw smaak

Om de juiste sfeer in uw woning te creëren, is het belangrijk om de juiste vloer te kiezen. Bij ons heeft u grote keuze uit verschillende materialen en kleuren. Welke vloer past het beste bij uw smaak? Onze adviseur geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden en helpt u bij het maken van de juiste keuze.

Kom naar de showroom

Meer dan alleen vuur

Harlekijn haarden en kachels houdt zich bezig met meer dan alleen vuur. Naast ons grote assortiment haarden en kachels, kunt u bij ons ook terecht voor parketvloeren en meubelen. Wij garanderen u dat onze vloeren van de beste kwaliteit zijn.

Kom naar de showroom

Kom bij ons over de vloer

Een vloer moet u zien, voelen, ervaren. In de showroom van Harlekijn haarden en kachels hebben wij stijlvolle kamers ingericht met verschillende vloeren. Zo krijgt u een goed beeld hoe de vloeren eruit zien wanneer ze gelegd zijn. Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie over de verschillende soorten vloeren en mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u goed kiest en jaren kunt genieten van een schitterend parket.

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektochtnaar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze