Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Rüegg

Rüegg bundelt creativiteit, waardering en passie in al zijn haarden. Deze drie eigenschappen vormen de succesformule van Rüegg.

Rüegg

Rüegg laat dromen in vervulling gaan. Wensen van de klant staan bij Rüegg voorop. Naast het design en de techniek is de variatie aan vormen bij de haarden van Rüegg kenmerkend. Deze Zwitserse pionier van gesloten haarden loopt graag voorop en blijft verrassen met nieuwe technieken en innovaties. Een kijkje in de wereld die met een Rüegg voor u opengaat, krijgt u het beste in de showroom van Harlekijn in Beneden-Leeuwen.

Rüegg ontwikkelt mee

Woningen veranderen, milieunormen worden aangescherpt, onze levensstijl verandert en Rüegg verandert mee. Eén aspect blijft hetzelfde: de betovering van het vuur. De vakmensen van Rüegg houden zicht voortdurend bezig met de vraag hoe een haard nóg beter wordt. Een aantrekkelijk design wordt gecombineerd met de modernste technieken. Tegelijkertijd moet de haard eenvoudig te bedienen zijn, milieuvriendelijk en lang meegaan. Ruëgg produceert haarden van topkwaliteit die aan al deze eisen voldoen. Daarmee is Rüegg klaar voor de toekomst en de toekomst klaar voor Rüegg.

Een greep uit het assortiment van Rüegg

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM