Afbeelding

Scan

Scan blijft zichzelf uitdagen om de allerbeste houtkachels te produceren, met specifieke aandacht voor design, innovatie en gebruiksvriendelijkheid.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

Scan

Denemarken kent een rijke designtraditie en Scan maakt daar deel van uit. De kachels worden alleen ontworpen door Deense designers, om zo de Scandinavische traditie en gevoelens tot uiting te brengen in alle producten. Een haard van Scan is een bron van warmte, ontworpen met een perfecte vlam, brandend in een designbewust meubelstuk. De haarden van Scan passen in veel verschillende interieurstijlen. Zo is er altijd een Scan te vinden die aansluit bij uw wensen en woning. Scan produceert sinds 1978 haarden en kachels in Denemarken. Een combinatie van Deens design, gewaagde ideeën en oog voor detail heeft Scan doen uitgroeien tot een grote speler op de houtkachelmarkt.

Heat Storage System

Verschillende houtkachels van Scan zijn uit te breiden met het Heat Storage Systeem. De houtkachel blijft met het Heat Storage System langer warm nadat het vuur gedoofd is. Zodra de kamer een aangename temperatuur heeft bereikt, kunt u de klep sluiten om de warmte op te slaan in het warmtemagazijn met warmhoudstenen. Zo kunt u nog uren genieten van een aangename warmte, zonder hiervoor te hoeven stoken.

Een greep uit het assortiment van Scan

Scan 66-1
Bekijk dit product
Deze moderne kachel past in veel woonruimtes en creëert een extra sfeerdimensie.
Vergelijkbaar product in de showroom
Scan 68-13
Bekijk dit product
Moderne, ronde houtkachel voorzien van de nieuwste technieken. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Scan 83-1
Bekijk dit product
Moderne houtkachel met geweldig zicht op de vlammen.
Vergelijkbaar product in de showroom
Scan 66-5
Bekijk dit product
Moderne houtkachel in verschillende uitvoeringen.
Vergelijkbaar product in de showroom

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM