Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Scan houtkachels

Scan houtkachel

Scan produceert haar houtkachels volgens drie richtlijnen: design, innovatie en gebruiksvriendelijkheid. Behalve het uiterlijk van de kachel is ook het ‘vuur’  en het vuurbeeld een belangrijk onderdeel van design. Scan heeft veel verschillende soorten houtkachels ontworpen zodat er voor ieder interieur een geschikte sfeermaker is. 

Scan houtkachel

Scan houtkachel

Scan vrijstaande houtkachels

De vormgeving van de Scan houtkachels is typerend en herkenbaar. Toch hebben ze verschillende stijlen vrijstaande houtkachels gemaakt. Bekijk bijvoorbeeld de klassieke Scan Andersen kachels, de moderne Scan 66 of de trendy Scan 83.

Op alle houtkachels zijn opties beschikbaar voor een afwerking naar eigen smaak. Zo kunt u kiezen voor gietijzeren bekleding, een houtvak of andere accessoires.

Inzet houtkachels van Scan

Inzet houtkachels hebben een andere functie dan vrijstaande houtkachels. Vanzelfsprekend blijft het vuur een primaire factor, maar een inzethaard valt minder op dan een vrijstaande houtkachel. De inzethaarden van Scan zijn echter ideaal voor de renovatie van een oude situatie. De omlijsting is aanpasbaar aan uw wensen zodat uw inzethaard een onderdeel van uw gehele interieur wordt. Bekijk bijvoorbeeld de Scan DSA.

De Scan collectie            

In onze showroom in Beneden-Leeuwen staan kachels van Scan opgesteld. Kom langs om deze houtkachels zelf te bekijk en laat u adviseren door onze expert!