Bezoek onze Showroom
France Artisanat Raoul

France Artisanat Raoul

Moderne schouw
€ 4.170,-

Omlopende schouwen

Met de uiteenlopende mogelijkheden vindt u altijd een perfecte schouw voor om uw haard. De omlopende schouw wordt om uw haard heen geplaatst en maakt het hele plaatje compleet. U kunt kiezen uit verschillende soorten steen, zoals kalkzandsteen of marmer. Ook zijn de mogelijkheden eindeloos door de keuze uit verschillende maten, stijlen en kleuren.

Een omlopende schouw is een toevoeging aan uw haard

Een omloopschouw brengt uw houtkachel, gashaard of elektrische haard tot leven. Samen met u zoeken wij de mooiste invulling voor uw woning. Een schouw om uw haard zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van haarden en interieur. Geef uw woning een extra dimensie met een schouw, geheel aangepast naar uw wens! Bekijk de collectie van Gijsen, France Artisanat of Van Manen.

Kies de schouw die bij u past!

Bent u op zoek naar een schouw voor om uw haard? Kom dan naar onze showroom in Beneden-Leeuwen en neem foto’s mee van uw haard. Wij helpen u dan op de beste manier om een goede keuze te maken. Onze adviseurs staan dagelijks voor u klaar! Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.