Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

Spartherm houtkachels

Spartherm De Spartherm houtkachels geven een aangename warmte af, maar daarnaast zijn de houtkachels ook veilig en milieuvriendelijk in gebruik. Dankzij het uitgebreide assortiment heeft u veel mogelijkheden en kiest u altijd iets wat bij uw smaak en interieur past. Bij Harlekijn haarden en kachels vindt u een gedeelte van de Spartherm houtkachels brandend opgesteld in de showroom!

Spartherm Spartherm

Het Spartherm houtkachel assortiment

Het Duitse Spartherm heeft zich ontwikkeld tot fabrikant van hoogwaardige kwaliteit en designproducten. Alle houtkachels van Spartherm zijn gericht op duurzame warmte en optimale vuurbeleving. Het assortiment is onder te verdelen in inbouw houtkachels en vrijstaande houtkachels.

Spartherm heeft inbouw houtkachels ontwikkeld in verschillende vormen en maten, variërend van de compacte fronthaard tot de driezijdige liftdeurhaard. Bekijk bijvoorbeeld de compacte Spartherm Mini Sh 3s Linear of de krachtige Spartherm Varia 2rl 55h.

De vrijstaande houtkachels van Spartherm kenmerken zich door een eigentijds design met excentriek uiterlijk. Met één van deze vrijstaande houtkachels creëert u een echte blikvanger in uw woning. De vrijstaande kachels zijn te plaatsen in meerdere situaties en hebben allemaal een prachtig vuurzicht. Bekijk bijvoorbeeld de Spartherm Redoro, een hoekhaard die echt iets toevoegt aan uw woning!

Spartherm Premium

De Spartherm Premium serie bevat houtkachels met de nieuwste innovaties. De Premium houtkachels hebben een soepele liftdeur met een solide constructie. De deur van de haard zorgt voor een optimaal zicht op het vuur en met eenvoudige handelingen laat u het vuur dansen. De innovaties zorgen ook voor efficiënte verbranding en een hoog rendement. 

Bekijk de Spartherm houtkachels

Bekijk hieronder het gehele assortiment van Spartherm en bezoek onze showroom om de houtkachel echt te ervaren. Een gedeelte van de Spartherm houtkachels staat opgesteld in onze showroom in Beneden-Leeuwen. Ga samen met onze adviseur naar de haard die bij u past en laat u adviseren!

Spartherm