Thema-avond houtstoken

Rookoverlast? Niet nodig!

Door tegenstanders en gedupeerden van overlastsituaties wordt het stoken van hout als "ouderwets" en "ongezond" neergezet. Onjuist, vinden wij bij Harlekijn haarden en kachels. Het stoken van hout, mits wordt voldaan aan de juiste voorwaarden, is juist een bijzonder verantwoorde en daarnaast ook nog sfeervolle wijze van verwarmen. Tijdens onze stookavonden leren wij u er alles over.

Hoe stookt u een goed vuur? Dat is nog niet zo eenvoudig!

Harlekijn haarden en kachels organiseert verschillende stookavonden om u te leren hoe u op de juiste manier uw houtkachel stookt en dus extra kunt genieten van het houtvuur. Een goed houtvuur voldoet aan 3 eisen:

1)      Goede opbouw
2)      Genoeg luchttoevoer
3)      Het juiste hout

Tijdens de stookavond zal een adviseur u de theorie uitleggen door middel van een presentatie. Uiteraard zullen de verschillende houtsoorten ook aan bod komen. Vervolgens gaat u deze theorie samen met de adviseur in praktijk brengen. Wij gebruiken daarvoor verschillende haarden in onze showroom. Geeft u bij het aanmelden aan welk type houtkachel (vrijstaand of inbouw) u heeft zodat u in uw ‘eigen haard’ kunt stoken.

Programma:
19.15 uur ontvangst in onze showroom
19.30 uur start presentatie
20.30 uur pauze
20.45 uur stoken met de adviseur in onze showroom
21.30 uur einde stookavond

De volgende avond wordt georganiseerd op:  

  • 6 september
  • 7 november

Ook bij Van Manen haarden en kachels in Barneveld worden deze stookavonden georganiseerd. U kunt zich ook voor deze avonden inschrijven:

  • 21 juni
  • 4 oktober
  • 29 november

Aanmelden voor de volgende stookavond

Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen en geef hierbij aan welk type haard u heeft en met hoeveel personen u wenst te komen. Wilt u reserveren voor één van de andere stookavonden? Stuur dan een e-mail naar communicatie@huisenhaard.nl

  1. Velden gemerkt met een * zijn verplicht.
  2. Verzenden