Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Stookavond bij Harlekijn

Wilt u op een verantwoorde manier stoken? Harlekijn organiseert stookavonden, waarbij wij u precies vertellen hoe u een goed vuur kunt stoken. Meld u nu aan voor een stookavond!

Verantwoord en sfeervol verwarmen

Door tegenstanders en gedupeerden van overlastsituaties wordt het stoken van hout als "ouderwets" en "ongezond" neergezet. Het stoken van hout, mits wordt voldaan aan de juiste voorwaarden, is juist een bijzonder verantwoorde en daarnaast ook nog sfeervolle wijze van verwarmen. Tijdens onze stookavonden leren wij u er alles over. Een gratis service voor iedereen die "beter stoken" en warm hart toedraagt.

Geniet extra van houtvuur door juist stoken

Harlekijn haarden en kachels organiseert verschillende stookavonden om u te leren hoe u op de juiste manier uw houtkachel stookt en dus extra geniet van het houtvuur. Een goed houtvuur voldoet aan 3 eisen:

1) Juiste opbouw
2) Genoeg luchttoevoer
3) Het juiste hout

Theorie en praktijk van hout stoken

Tijdens de stookavond zal een adviseur u de theorie uitleggen door middel van een presentatie. Uiteraard zullen de verschillende houtsoorten ook aan bod komen. Vervolgens gaat u deze theorie samen met de adviseur in praktijk brengen. Wij gebruiken daarvoor verschillende haarden in onze showroom. Geeft u bij het aanmelden aan welk type houtkachel (vrijstaand of inbouw) u heeft zodat u in uw ‘eigen haard’ kunt stoken.

Data:

10 september
15 oktober

Programma:

19.15 uur ontvangst in onze showroom
19.30 uur start presentatie
20.30 uur pauze
20.45 uur stoken met de adviseur in onze showroom
21.30 uur einde stookavond

 

Aanmelden voor de stookavond 

Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen. Geef hierbij aan welk type haard u heeft en met hoeveel personen u wenst te komen. Ook kunt u hier kiezen voor de gewenste datum. Vragen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@huisenhaard.nl

Let op! Het kan zijn dat de bevestiging in uw spam belandt. Houd daarom ook de spam van uw mailbox in de gaten voor de bevestiging én het programma. 


Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM