Bezoek onze Showroom
Afbeelding

TULP

TULP heeft passie voor vuur. TULP gaat voor vuur zoals vuur bedoeld is: gezellig en warm.

Bekijk alle haarden Kom naar de showroom

TULP

Elke haard heeft z’n eigen verhaal. Ieder product zijn eigen unieke eigenschappen, maar allemaal met het prachtige vuurbeeld dat zo kenmerkend is voor TULP firemakers. Michael TULP heeft in 2006 TULP firemakers opgericht. TULP biedt een nieuwe kijk op vuur en is altijd op zoek naar innovatieve technologie, materialen en vormgeving. Veel aandacht is er voor de wensen van de klant en de ontwikkelingen op de markt. TULP werkt samen met verschillende ontwerpers als Piet Boon, Roderick Vos en Richard Schipper. Ontwerper Piet Boon beschrijft zijn werk als volgt: ‘Een goed ontworpen huis moet voelen als een warme jas.’ Vuur is hierbij een belangrijk en steeds terugkerend element in zijn ontwerpen.

Wood burner

TULP creëert haarden met enkele brander, dubbele brander en een ‘Wood burner’. Deze zogenaamde Wood burner heeft een brede brander aan de voorkante met normale vlammen en aan de achterkant een smalle brander met hoge vlammen. Mede door de natuurgetrouwe houtstammen en de manier van stapelen, ontstaat een levensecht vuur.

Kenmerken Wood burner:

  • Levensecht ‘houtvuur’
  • Natuurgetrouwe houtstammen
  • Warmte goed regelbaar

Een greep uit het assortiment van TULP

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM