Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Prijs

De vrijstaande kachel geeft warmte van alle kanten

Een houtkachel geeft u een aangename warmte en een heerlijke geur in uw woonkamer. Om te genieten van alle kanten kiest u voor de vrijstaande houtkachel. De vrijstaande houtkachel kunt u overal in uw woonkamer laten plaatsen, ook los van de muur. Het rendement van de vrijstaande houtkachel is hoog, doordat de warmte van alle kanten van de kachel komt. Daarmee bespaart u ook nog eens aanzienlijk op stookkosten!

Vrijstaande houtkachel in uw eigen stijl

Vrijstaande houtkachels zijn er in verschillede soorten, maten en materialen. Hoe groter de houtkachel, hoe hoger het vermogen dat de houtkachel levert. Past dit wel bij uw woning? Bekijk het hier

In ons assortiment hebben wij verschillende merken houtkachels, vb. Contura, Barbas en Dik Geurts. Bekijk het hele assortiment hieronder!

U kunt een vrijstaande houtkachel aanpassen aan uw eigen wensen. Zo hebt u veelal de mogelijkheid om een houtkachel met houtvak aan te schaffen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals gietijzer, staal en speksteen.

Kom naar de showroom voor de vrijstaande houtkachel!

Kom naar de showroom in Beneden-Leeuwen voor inspiratie en advies. In de showroom staan vele vrijstaande houtkachels in allerlei stijlen opgesteld. Of uw smaak nou klassiek, modern of landelijk is. Onze adviseurs helpen u graag verder met uw wensen en ideeën. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Harlekijn haarden en kachels. 

lees meer