Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Wanders

Wanders fires & stoves levert Hollandse producten van uitstekende kwaliteit. Dat betekent sfeervol genieten van prachtig vuur met Wanders.

Wanders

Wanders fires & stoves ontwikkelt en produceert sinds de jaren ’60 de meest uiteenlopende houtkachels en gashaarden. Wanders fires & stoves heeft een zeer uitgebreid assortiment, zodat er voor iedere wens en ieder interieur een geschikte kachel of haard te vinden is. Wanders staat voor vooruitstrevende ontwikkeling op het gebied van haarden en kachels. Uniek aan de producten van deze Nederlandse fabrikant is het eigenzinnige uiterlijk. De samenwerking met creatieve designers zorgt voor bijzondere en specifieke designs.

Wanders doet het zelf

Uniek bij Wanders fires & stoves is dat het complete product zelfstandig geproduceerd wordt. De haarden en kachels van Wanders vinden hun oorsprong op de eigen tekentafel en worden geproduceerd in de Wanders fabriek in Netterden. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, worden ieder jaar nieuwe en bijzondere kachels gelanceerd door Wanders fires & stoves.

Een greep uit het assortiment van Wanders

Wanders Balsa 100 Gashaard
Wanders Balsa 100
Gas
3-zijdige kachel met schitterend zicht op de vlammen. 
Wanders Square 60 front Gashaard
Wanders Square 60 front
Gas
Gas inzethaard, uitermate geschikt voor bestaande situaties
Wanders Square 60 front Gashaard
Wanders Square 60 front
Gas
Gas inzethaard, uitermate geschikt voor bestaande situaties

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM