Gashaarden van Bellfires bij Harlekijn haarden en kachels

  1. 150+ haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend adviesBellfires is dé marktleider in gashaarden. Comfort, gemak en sfeer zijn de kernwoorden waar dit merk voor staat. De haarden worden sinds 1928 door Bellfires zelf ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Kenmerkend voor Bellfires is het stijvolle en tot in detail afgewerkte design.

Bellfires gashaarden bij Harlekijn haarden en kachels

Bij Harlekijn huis en haard staat een groot deel van de collectie van Bellfires brandend in de showroom opgesteld. Wij hebben die keuze niet voor niets gemaakt! Het merk Bellfires past met haar hoogwaardige producten perfect in het kwalitatieve assortiment van Harlekijn.

Gashaarden van Bellfires, tot in detail afgewerkt

De ongeëvenaarde kwaliteit en hoogwaardige materialen maken dat de haarden van Bellfires tot de absolute top van de markt behoren. Iedere haard wordt met de hand afgewerkt, het keramisch glaswerk wordt uit één stuk gemaakt en de kaders worden handmatig gepolijst. Dit alles zorgt ervoor dat de gashaarden van Bellfires tot de mooiste en fraaist afgewerkte gashaarden op de markt behoren. Dat is ook de reden dat we de haarden van Bellfires graag aan u laten zien in onze sfeervolle 1500 m2 showroom in Beneden-Leeuwen.

Hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding

De gashaarden van Bellfires staan bekend om de kwaliteit, hun uitstekend regelbare verbranding en het hoge rendement. Daardoor voldoen ze in alle opzichten aan de huidig gestelde millieu eisen. De gesloten verbrandingssystemen van Bellfires staan garant voor een optimale verbranding en de minimale afvalstoffen worden keurig afgevoerd. De keramische verbrandingssystemen zijn uiterst duurzaam en vervormen niet tijdens het verhitten.

De geschiedenis van Bellfires
Bellfires ontwerpt en produceert al hun haarden zelf in Nederland. De fabriek bestaat als sinds 1928 en is gevestigd in Noord- Brabant in Bladel. De modellen worden volledig klantspecifiek geproduceerd en doordat de productie in Nederland zelf plaats vindt, kan de fabriek snel op de vraag inspelen. 

Bezoek de Bellfires hoek in onze showroom!

Kom langs in onze 1500m2 showroom en laat u inspireren. Voor de Bellfires gashaarden maakten wij een afzonderlijke belevingsruimte. Onze adviseurs staan klaar om u passend advies te geven en helpen u graag verder.