Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Kalfire haarden

Een haard van Kalfire kent ongelimiteerde mogelijkheden. Een persoonlijk product, waarbij perfectie in design, techniek en prestaties het uitgangspunt zijn.

Kalfire haarden

Kalfire haarden zijn het resultaat van streven naar perfectie. Perfectie in design, techniek en prestaties, maar wel met behoud van uw persoonlijke voorkeuren. Aan de hand van het gekozen basismodel, kunt u in de meeste gevallen zelf de haard van uw dromen creëren. Houthaard, gashaard, propaanhaard of liever een elektrische haard? Bij Kalfire is het allemaal mogelijk! De haarden zijn een verrijking voor uw interieur en altijd de perfecte vertaling van uw persoonlijke smaak. Niet voor niets staat dit Nederlandse familiebedrijf al meer dan 35 jaar aan de top van de Nederlandse haarden en kachels.

Natural Spark Generator

Kalfire voegt met de Natural Spark Generator (NSG) een geheel nieuwe dimensie toe aan de sfeerbeleving van een gashaard. Niet een slap aftreksel van een houtvuur, maar een realistisch vlambeeld dat niet onderdoet aan de beleving van een echt vuur. De NSG is beschikbaar voor alle haarden met een prestigebrander. In de haard worden vonken gecreëerd dat resulteert in een authentiek vuurbeeld. De NSG zorgt ervoor dat vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Dit zorgt voor een schitterend natuurgetrouw vlammenspel.

Een gashaard van Kalfire kent veel voordelen. Enkele van deze voordelen zijn:

- Realistisch vuurbeeld
- Vlammen met vonkjes
- Natuurgetrouw vlammenspel

Heerlijk authentiek vuur met
de Kalfire GP85 55S gashaard

Als u op zoek bent naar een moderne gashaard waarbij u het vlammenspel van meerdere kanten kunt bekijken, dan is de GP85/55S een perfecte keuze voor u! Met deze gashaarden ziet u een intens vuur dat ook nog eens makkelijk te bedienen is. Met de Natural Spark Generator (NSG) geeft de haard realistische vonkjes af. Wilt u het nog realistischer? Dan kan er met de Hybride functie Led-verlichting worden toegevoegd, waardoor lijkt of het vuur echt gloeit. 

Een greep uit het assortiment van Kalfire

Kalfire GP85/55S Gashaard
Kalfire GP85/55S
Gas
Geniet van een authentiek vuur met deze luxe 3-zijdige gashaard van Kalfire.
Kalfire G120/41F Gashaard
Kalfire G120/41F
Gas
Moderne brede inbouw gashaard van Kalfire voorzien van de modernste technieken.
Kalfire W66/48S Houtkachel
Kalfire W66/48S
Hout
Met deze Kalfire houthaard kunt u van 3 kanten genieten van een sfeervol, authentiek vuur.
Kalfire E-one 160F Elektrische haard
Kalfire E-one 160F
Elektrisch
Schitterende brede designhaard van Kalfire met holografisch 3D vuur.

Bekijk de Kalfire haarden in onze showroom!

Om er zeker van te zijn dat u de perfecte gashaard kiest, moet u de haarden in onze showroom eigenlijk komen bekijken. Een haard moet u zien, het vlambeeld ervaren en de warmte van het vuur voelen zodat u zeker weet dat dit de haard van uw dromen is. Als u daarna nog twijfelt, staan onze specialisten klaar in de showroom om u te helpen bij uw keuze. Deze experts kunnen u voorzien van alle benodigde informatie en zullen al uw vragen beantwoorden. Samen komt u tot de perfecte haard, die aan al uw wensen voldoet. 

SHOWROOM