Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Bio-ethanol haarden

Proef de groene sfeer en warmte

Veilig genieten van open vuur

Met een bio-ethanol haard, kiest u voor een veilig, duurzaam vuur dat eenvoudig tot stand komt. U vult de brandkamer met bio-ethanol en steekt dit aan met een lange lucifer of een verlengde aansteker. Het vlammenspel moet even op gang komen en na zo’n 10 minuten kunt u optimaal genieten van een sfeervol vuur. Bio ethanol haarden zijn bedoeld als decoratieve sfeerhaarden. Zo creëert u eenvoudig een stukje gezelligheid.

Alle bio-ethanol haarden

Groen vuur met bio-ethanol

Een bio-ethanol haard is een milieubewuste keuze. Bio-ethanol is een soort alcohol dat gemaakt is van een biologische bron zoals suikerbiet, suikerriet of mais. Deze vloeistof lijkt wel op water. De bio-ethanol haarden voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en de gassen die vrijkomen tijdens het branden zijn volkomen veilig. Zo kunt u duurzaam genieten van een sfeervol vlambeeld.

Meer over bio-ethanol

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Verantwoord Verwarmen met een bio-ethanol haard

Eenvoudig, snel en verantwoord genieten. Dat kan met een bio-ethanol haard! Onze bio-ethanol toestellen kenmerken zich in de kern door eenvoud. Daarbij kunt u denken aan de installatie en bediening. Toch doet dit niets af aan de sfeer! Meer weten over Verantwoord Verwarmen met een
bio-ethanol haard? Bekijk het filmpje, bezoek onze showroom of ga naar ons online kenniscentrum. 

Naar het kenniscentrum

Een greep uit ons assortiment...

Bij topservice horen topmerken

Alle merken uit ons assortiment