Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren

Kalfire gashaarden

Kalfire is een begrip in de haarden- en kachelbranche. Kalfire heeft een uitgebreid en veelzijdig assortiment met hoogwaardige gashaarden en houtkachels. Kwaliteit en innovatie gaan bij Kalfire hand in hand. Bij Harlekijn hebben wij een groot gedeelte van het assortiment van Kalfire in de showroom.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
   
  Interieurideeën
  Doe inspiratie op bij Harlekijn
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nederlandse ervaring

Kalfire is een Nederlands familiebedrijf en heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van haarden en kachels. Door de jaren heen heeft Kalfire het assortiment uitgebreid met de nieuwste en modernste producten. De kwaliteitseisen van Kalfire liggen enorm hoog en mede daardoor kunt u rekenen op jarenlang zorgeloos plezier van uw haard of kachel!

De mogelijkheden van Kalfire gashaarden

Kalfire biedt veel verschillende modellen en series gashaarden aan. Met een Kalfire gashaard bent u verzekerd van kwaliteit, maar ook van design en maatwerk. Kalfire heeft 2 grote lijnen gashaarden: de Kalfire Eco-Line en de Kalfire Eco-Prestige. De Kalfire Eco-Line serie kenmerkt zich door excellente haarden met een Eco-keurmerk, oftewel: duurzaamheid en milieu staan voorop. Dat is toch dubbel genieten? Bekijk eens de brede Kalfire Eco-Line 170 of juist de compacte Kalfire Fairo eco-line 60. De Kalfire Eco Prestige serie bestaat uit prestigieuze en grootse gashaarden. Denk bijvoorbeeld aan de Kalfire Eco-Prestige 105/79!

Natural Spark Generator (NSG)

Kalfire is opnieuw vooruitstrevend in de markt voor gesloten gashaarden. Dit keer met een gepatenteerde, in eigen huis ontwikkelde, Natural Spark Generator. Hiermee worden in de haard vonken gecreëerd om een nog authentieker vlammenspel te geven. De NSG zorgt ervoor dat er vonkjes uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden wat een prachtig en natuurgetrouw vuurbeeld oplevert. De NSG is optioneel verkrijgbaar bij alle haarden met een prestigebrander.

Toch liever een Kalfire houtkachel?

De Heat Pure serie van Kalfire bestaat uit zeer krachtige modellen met hoog rendement en vermogen. Pas uw houtkachel aan op uw interieur en persoonlijke wensen. Duurzaamheid en aangename warmte zorgen voor een topcombinatie!

Kalfire bij Harlekijn haarden en kachels

Bij Harlekijn haarden en kachels hebben we de collectie van Kalfire brandend in de showroom opgesteld. Vraag advies aan onze experts en laat een gratis persoonlijke 3D-tekening maken met de gekozen Kalfire kachel in uw eigen woonsituatie.

 •  
  1500 m² showroom in Beneden-Leeuwen
 •  
  100 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Expertise en advies van de beste vakmensen
 •  
  Gecertificeerd, DE-erkende kachelspecialist
 • Het grootste assortiment
 • De mooiste oplossingen
 • Het juiste advies
 • Een schone toekomst