Vrijstaande pelletkachels

Duurzaam en zuinig verwarmen

Genieten van een duurzaam vuur... Dat kan uitstekend met een pelletkachel! Deze kachels branden op pellets, dat zijn korrels die gemaakt zijn van plantaardig restmateriaal. Met een pelletkachel kunt u genieten van de sfeer van een houtkachel, het gemak van een gashaard en dat allemaal op een zeer duurzame manier! Een pelletkachel is ideaal voor gebruik in goed geïsoleerde woningen. Laat u verleiden door de sfeervolle warmte van een pelletkachel in de showroom van Harlekijn.

Alle vrijstaande pelletkachels

Verantwoord stoken

Een vuur stoken met pellets. Klinkt interessant, maar is hout of gas niet een stuk makkelijker? Hout en gas is bekend, terwijl pellets bezig zijn met het maken van een opmars. Misschien (nu nog) vrij onbekend, maar dat zou geen reden mogen zijn om deze brandstof links te laten liggen! Onze adviseur vertelt u graag over de voordelen van een pelletkachel, waar u als consument op moet letten bij het stoken van een pelletkachel, waarom gevelafvoer niet mogelijk is en de aanschaf van pellets.

Alles over pellets

Alles over pellets en hernieuwbare energie

Subsidie op een pelletkachel

Wilt u weten of uw pelletkachel in aanmerking komt voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE)? Onze adviseur kan u precies vertellen aan welke voorwaarden uw kachel moet voldoen. Om verantwoord stoken te stimuleren geeft de overheid sinds 2015 een subsidie uit bij de aankoop van een pelletkachel. Harlekijn haarden en kachels kan u precies vertellen hoe deze regeling werkt en op welke toestellen deze subsidie van toepassing is. Zo kunt u voordelig en milieubewuste genieten van de aangename warmte en gezellige sfeer van een pelletkachel.

Lees verder over de ISDE subsidie

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Een greep uit ons assortiment...

K-Stove Topaz S
Bekijk dit product
Kachel van K-Stove, zeer zuinig in gebruik. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Dielle Libeccio 60
Bekijk dit product
Optimaal zicht op het vlammenspel door de grote ruit. Prijs op aanvraag.
Brandend in de showroom
K-Stove Jupiter
Bekijk dit product
Milieubewust genieten met deze pelletkachel. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Dielle Grecale 50
Bekijk dit product
Compacte pelletkachel geschikt voor kleine ruimtes. Prijs op aanvraag. 
Opgesteld in showroom