Verfijn het aanbod Alle filters wissen
  • Vermogen ?
  • 1-3 kW
  • 4-6 kW
  • 7-9 kW
  • 10 > kW
  • Materiaal
  • Prijs

Pelletkachels en Pellethaarden

Als u een bewuste levensstijl hebt waarbij u graag rekening houdt met het milieu, past de pelletkachel perfect bij u. De pelletkachel is één van de BIO- ECO kachels van Harlekijn haarden en kachels. De verbranding verloopt geforceerd, waardoor er een rendement behaald wordt van 90%.

Wat is een pelletkachel?

De pelletkachel is een modern, volautomatisch gestuurde verbrandingskachel (een soort elektronische houtkachel), waarin houtpellets verbrand worden. Door de interne geavanceerde techniek hebben pelletkachels een optimale verbranding en een zeer hoog rendement, zodat een woning of pand op milieuvriendelijke en betaalbare wijze verwarmd wordt.

De voordelen van een pelletkachel

De kachels zijn makkelijk instelbaar op aantal graden en convectielucht. De pelletkachel bepaalt zelf de verbranding en het aantal, dat aangevoerd moeten worden. Ook de ontsteking van de kachel gaat volautomatisch. U heeft een houtvuur, maar met het gemak van de pelletkachel!

De kachel beschikt over een thermostaat- en tijd gestuurde werking met meerdere, makkelijk programmeerbare verwarmingstijdstippen. De meeste kachels zijn daarnaast met uw telefoon bestuurbaar, zo kunt u op afstand de kachel aanzetten en komt u comfortabel warm thuis.

Wij hebben enkele modellen in assortiment. Bekijk de modellen van Jacobus en K-Stove.

Advies nodig over een pellethaard? 

Wilt u meer weten over pelletkachel? Kom voor advies naar de showroom in Beneden-Leeuwen! Onze adviseurs helpen u graag verder met uw wensen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Harlekijn haarden en kachels.

 

lees meer