Vrijstaande pelletkachels

Pelletkachel: zuinig en duurzaam

Genieten van een duurzaam vuur... Dat kan uitstekend met een pelletkachel! Deze vrijstaande kachels branden op pellets. Pellets zijn korrels die gemaakt zijn van plantaardig restmateriaal. Met een pelletkachel kunt u genieten van de sfeer van een houtkachel, het gemak van een gashaard en dat allemaal op een milieubewuste manier! Een pelletkachel is ideaal voor gebruik in een goed geïsoleerde woning. Een inbouw pelletkachel is niet mogelijk. Wel heeft u bij een pelletkachel keuze uit diverse vrijstaande modellen. Ook kunt u de pelletkachel aansluiten op uw centrale verwarming. Zo kan uw pelletkachel de volledige woning verwarmen! Laat u verleiden door de sfeervolle warmte van een pelletkachel in de showroom van Harlekijn. 

Alle vrijstaande pelletkachels

Stoken met een pelletkachel

Een vuur stoken met pellets. Klinkt interessant, maar is hout of gas niet een stuk makkelijker? Hout en gas is bekend, terwijl pellets bezig zijn met het maken van een opmars. Misschien (nu nog) vrij onbekend, maar dat zou geen reden mogen zijn om deze brandstof links te laten liggen! Onze adviseur vertelt u graag over de voordelen van een pelletkachel. Waar moet als consument op letten bij het stoken van een pelletkachel? Wat moet u weten over de installatie pelletkachel? Of over pelletkachel aansluiten? Waarom is een gevelafvoer bijvoorbeeld niet mogelijk? Harlekijn beantwoordt graag al uw vragen over de pelletkachel. 

Alles over pellets

Alles over pellets en hernieuwbare energie

Subsidie op een pelletkachel

Wilt u weten of uw pelletkachel in aanmerking komt voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE)? Onze adviseur kan u precies vertellen aan welke voorwaarden uw pelletkachel moet voldoen. Om verantwoord stoken te stimuleren geeft de overheid sinds 2015 een subsidie uit bij de aankoop van een pelletkachel. Voorwaarde is dat u de pelletkachel laat installeren door een DE-erkend bedrijf, zoals Harlekijn haarden en kachels. Zo kunt u voordelig en milieubewust genieten van de aangename warmte en gezellige sfeer van een pelletkachel. 

Lees verder over de ISDE subsidie

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Een greep uit ons assortiment...

K-Stove Topaz S
Bekijk dit product
Kachel van K-Stove, zeer zuinig in gebruik. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Dielle Libeccio 60
Bekijk dit product
Optimaal zicht op het vlammenspel door de grote ruit. Prijs op aanvraag.
Brandend in de showroom
K-Stove Jupiter
Bekijk dit product
Milieubewust genieten met deze pelletkachel. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Dielle Grecale 50
Bekijk dit product
Compacte pelletkachel geschikt voor kleine ruimtes. Prijs op aanvraag. 
Opgesteld in showroom