Bezoek onze Showroom

Pelletkachel: zuinig en duurzaam

Genieten van een duurzaam vuur... Dat kan uitstekend met een pelletkachel! Deze vrijstaande kachels branden op pellets. Pellets zijn korrels die gemaakt zijn van plantaardig restmateriaal. Met een pelletkachel kunt u genieten van de sfeer van een houtkachel, het gemak van een gashaard en dat allemaal op een milieubewuste manier! Een pelletkachel is ideaal voor gebruik in een goed geïsoleerde woning. Een inbouw pelletkachel is niet mogelijk. Wel heeft u bij een pelletkachel keuze uit diverse vrijstaande modellen. Ook kunt u de pelletkachel aansluiten op uw centrale verwarming. Zo kan uw pelletkachel de volledige woning verwarmen! Laat u verleiden door de sfeervolle warmte van een pelletkachel in de showroom van Harlekijn. 

Alle vrijstaande pelletkachels

Stoken met een pelletkachel

Een vuur stoken met pellets. Klinkt interessant, maar is hout of gas niet een stuk makkelijker? Hout en gas is bekend, terwijl pellets bezig zijn met het maken van een opmars. Misschien (nu nog) vrij onbekend, maar dat zou geen reden mogen zijn om deze brandstof links te laten liggen! Onze adviseur vertelt u graag over de voordelen van een pelletkachel. Waar moet als consument op letten bij het stoken van een pelletkachel? Wat moet u weten over de installatie pelletkachel? Of over pelletkachel aansluiten? Waarom is een gevelafvoer bijvoorbeeld niet mogelijk? Harlekijn beantwoordt graag al uw vragen over de pelletkachel. 

Alles over pellets

Verantwoord Verwarmen met
een pelletkachel

Op een verantwoorde manier uw woning verwarmen? Dat kan eenvoudig met een pelletkachel! In dit filmpje laten we u graag zien hoe u uw woning Verantwoord kan Verwarmen met een pelletkachel. De pelletkachel is een modern toestel dat voor de verbranding gebruik maakt van pellets; geperste korrels van organisch materiaal. Een pelletkachel is een verwarmingsbron die bijzonder geschikt is als bijverwarming. Meer weten? Lees onze blogberichten! 

Naar het blogbericht

Een greep uit ons assortiment...

Rika Livo Pelletkachel
Rika Livo
Pellet
Livo pelletkachel van Rika met pelletreservoir aan de achterzijde. 
Rika Cosmo Pelletkachel
Rika Cosmo
Pellet
Moderne pelletkachel van Rika, eenvoudig te bedienen via touch screen.
Nordic Fire Viktor 8 Pelletkachel
Nordic Fire Viktor 8
Pellet
Geluidsarme pelletkachel van Nordic Fire zodat u in alle rust kunt genieten van de warmte en sfeer van vuur.