Bezoek onze Showroom
Afbeelding

DE-Erkend

Kiest u voor Harlekijn haarden en kachels? Dan gaat u in zee met een Duurzame Energie (DE) erkend bedrijf met vakkundige adviseurs en installateurs.  

Actuele kennis omtrent regelgeving haarden en kachels

Al onze adviseurs en installateurs beschikken over actuele kennis en regelgeving omtrent haarden en kachels. Om consumenten zekerheid te bieden dat een installateur over de juiste kennis beschikt, heeft de Nederlandse overheid de DE-erkenning (Duurzame Energie) in het leven geroepen. Harlekijn haarden en kachels in Beneden-Leeuwen staat ingeschreven in het register van erkende DE-bedrijven. Dankzij deze certificering worden consumenten ervan verzekerd dat zij met een vakkundig bedrijf te maken hebben, met belangrijke kennis over haarden en kachels heeft.

Monteurs Harlekijn in bezit van vakdiploma

De Europese Gemeenschap heeft in 2009 richtlijnen opgesteld dat de EG-lidstaten moeten inzetten op opleiding en certificering van installateurs en bedrijven die handelen in bio-toestellen. Op grond van de Europese Richtlijn Hernieuwbare Energie (RES) bevordert de Nederlandse overheid dat houtgestookte haarden, kachels en ketels alleen nog worden geïnstalleerd door een gecertificeerde installateur die in het bezit is van het diploma Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen.

Kies veilig en verantwoord. Kies voor Harlekijn

Erkende DE-bedrijven laten alle houtgestookte haarden, kachels en ketels installeren door zo'n gecertificeerde DE-installateur. Bij oplevering krijgt u een ondertekende verklaring van de gecertificeerde installateur. Zo weet u zeker dat uw toestel is geïnstalleerd door een vakkundig installateur. De installateur moet regelmatig deelnemen aan opleidingen en examens die namens de overheid jaarlijks worden gecontroleerd en geaccrediteerd. Wilt u meer weten over onze manier van werken? Bezoek onze showroom en laat u informeren door onze adviseurs. 

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM