Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Planika

Ontdek de moderne bio-ethanol haarden van Planika. Schitterende haarden die voorzien zijn van alle gemak, zoals automatische bediening. 


Planika haarden

Planika heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de haarden en kachel branche en weet steeds meer landen te veroveren met hun intelligente vuur. Planika onderscheidt zich door het gebruikersgemak. Deze bio ethanol haarden zijn namelijk heel eenvoudig te bedienen doordat ze automatisch kunnen worden in-en uitgeschakeld. Geen lange lucifer nodig! Maar een druk op de knop volstaat. Naast gebruikersgemak staat comfort en veiligheid voorop. Zo weet u dat u met een Planika bio-ethanol sfeerhaard volop kunt genieten van een levendig vlammenspel en heerlijke warmte. 

 

Veilig en gemakkelijk

Met een bio-ethanol haard kunt u veilig en gemakkelijk genieten van écht vuur! Dankzij het vernieuwende automatische bijvul systeem van Planika, kunt u nu gemakkelijk en veilig uw bio-ethanol haard bijvullen. De haard is eenvoudig met uw smartphone of tablet te bedienen. Geniet van de luxe die een Planika bio-ethanol haard met zich meebrengt. Deze haarden kunnen vrijwel overal geplaatst worden, omdat er geen rookkanaal of gasaansluiting nodig is. Wilt u meer weten? Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze moderne haarden van Planika. 


Een greep uit het assortiment van Planika

Planika Fire Line Automatic 4 99 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 4 99 cm
Bio-ethanol
Geniet van het prachtige vuur van de Planika FLA4 bio ethanol haard.
Planika Fire Line Automatic 4 249 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 4 249 cm
Bio-ethanol
Ontdek de unieke vuurbeleving van de Planika bio ethanol haard.
Planika Fire Line Automatic 4 149 cm Bio-ethanol haard
Planika Fire Line Automatic 4 149 cm
Bio-ethanol
Ontdek het unieke vuur van de Planika bio ethanol haarden.

Kom naar onze showroom!

Een magisch vuur van dansende vlammen, een goudgele gloed die de ruimte sprookjesachtig verlicht en natuurlijk de heerlijke warmte waaraan u zich kunt verwarmen. Een haard of kachel is niet iets om over te vertellen, een haard moet u zien, de warmte voelen en het vuur zelf ervaren. Bezoek daarom onze sfeervolle showroom! Wij helpen u graag met het creëren van verantwoorde verwarming, passend in uw woning. Onze kundige adviseurs staan voor u klaar.

SHOWROOM