Elektrische haarden bij Harlekijn haarden en kachels

  1. 150+ haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend advies

Met een elektrische haard of kachel geniet uw van de sfeer van een houtvuur, zonder dat hiervoor een rookkanaal nodig is. Ideaal dus voor een appartement of een eenvoudige oplossing in uw woning!

Realistisch vuur met een elektrische haard

Dankzij de nieuwste technieken is het mogelijk om een vuur te creëren wat vergelijkbaar is met een echt houtvuur! Door middel van LED-verlichting en waterdamptechnieken lijkt het alsof er een heerlijk haardvuur staat te branden. Het voordeel van het elektrische vuur is dat er geen rookkanaal nodig is en dat de plaatsing zeer eenvoudig is!

Elektrische haarden in alle stijlen

Bij Harlekijn haarden en kachels in Beneden-Leeuwen vindt u elektrische haarden in allerlei stijlen, vormen en maten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw elektrische haard te omlijsten met een bijpassende schouw. Daarnaast is het mogelijk de elektrische haard in te bouwen of als kachel vrijstaand in uw woning te plaatsen. De mogelijkheden zijn zeer divers, want het enige wat u nodig hebt is een stopcontact!

Kom naar onze showroom voor het gehele aanbod!

 Om de echte sfeer te proeven van deze elektrische haarden bezoekt u onze 1500m2 grote showroom in Beneden-Leeuwen! Wij voeren topmerken als Ruby en Faber en hebben een divers aanbod staan waardoor u alle mogelijkheden in beeld hebt!

Kom naar onze showroom! Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van gericht advies en uw vragen te beantwoorden!