Bezoek onze Showroom

Elektrische sfeerhaard:
ontdek het magische vuur


Door het gebruik van de nieuwste technieken, kunt u met een elektrische haard volop genieten van een schitterend vuurbeeld. Fabrikanten blijven innoveren en zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het vuur van een elektrische sfeerhaard te optimaliseren. Door het gebruik van LED-verlichting, spiegels en waterdamptechnieken, wordt een realistisch vuurbeeld gecreëerd. Dat betekent eenvoudig genieten, het enige dat u nodig heeft is een stopcontact.

Moderne elektrische haard


Eenvoudig genieten van een sfeervol vuurbeeld, zonder ‘gedoe’? Voor een elektrische sfeerhaard heeft u geen schoorsteen nodig en hoeft er geen rookkanaal gemonteerd te worden. Het enige dat u nodig heeft om te genieten van een levendig vlammenspel is een stopcontact. Kiest u voor een elektrsiche haard met warmte? Of gaat het u om de gezellige sfeer die een elektrsiche sfeerhaard met zich meebrengt? Ontdek de oneindige mogelijheden van de moderne elektrische haard. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schouw met elektrische haard? Zo maakt u het geheel nog persoonlijker! Elektrische kachel kopen? In onze showroom vindt u een groot scala elektrische kachels.  

Alle elektrische inbouw haarden

Elektrische sfeerhaard van Dimplex met Opti-myst

Om een einde te maken aan het ‘platte’ vuurbeeld van de elektrische haard, introduceert Dimplex de Opti-myst. Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookeffect zorgt voor een levendig vuurbeeld. Dimplex wil dat iedereen kan genieten van een sfeervol vlambeeld en gebruikt daarom de nieuwste technieken voor hun modellen elektrische sfeerhaard. Ervaar zelf het vuur van de moderne elektrische haard in onze showroom in Beneden-Leeuwen. 

Lees verder

Verantwoord Verwarmen met een elektrische haard

Woont u in een appartement of wilt u liever geen rookkanaal in uw huis? Dan is een elektrische haard de oplossing voor uw woning. Elektriciteit is de energiebron van de toekomst en is eenvoudig in te passen in iedere woning. Meer weten over Verantwoord Verwarmen? Bekijk het filmpje, bezoek onze showroom of lees meer over de voordelen van een elektrische haard in ons kenniscentrum. 

Naar het kenniscentrum

Een greep uit ons assortiment...

Element4 Club 150 e front Elektrische haard
Element4 Club 150 e front
Elektrisch
Geniet van een rijk vlambeeld dankzij de Ultra HD Ledtechnologie.
Kalfire E-One 100 F Elektrische haard
Kalfire E-One 100 F
Elektrisch
Ontdek de intense beleving van elektrisch vuur van de Kalfire E One.
Dru Virtuo 80/3 Elektrische haard
Dru Virtuo 80/3
Elektrisch
Klaar voor de toekomst met de Dru Virtuo elektrische haard.