Vrijstaande elektrische kachels

Elektrische sfeerhaard:
ontdek het magische vuur


Door het gebruik van de nieuwste technieken, kunt u met een elektrische haard volop genieten van een schitterend vuurbeeld. Fabrikanten blijven innoveren en zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het vuur van een elektrische sfeerhaard te optimaliseren. Door het gebruik van LED-verlichting, spiegels en waterdamptechnieken, wordt een realistisch vuurbeeld gecreëerd. Dat betekent eenvoudig genieten, het enige dat u nodig heeft is een stopcontact.

Alle vrijstaande elektrische kachels

Moderne elektrische haard


Eenvoudig genieten van een sfeervol vuurbeeld, zonder ‘gedoe’? Voor een elektrische sfeerhaard heeft u geen schoorsteen nodig en hoeft er geen rookkanaal gemonteerd te worden. Het enige dat u nodig heeft om te genieten van een levendig vlammenspel is een stopcontact. Kiest u voor een elektrsiche haard met warmte? Of gaat het u om de gezellige sfeer die een elektrsiche sfeerhaard met zich meebrengt? Ontdek de oneindige mogelijheden van de moderne elektrische haard. Wat dacht u bijvoorbeeld van een schouw met elektrische haard? Zo maakt u het geheel nog persoonlijker! Elektrische kachel kopen? In onze showroom vindt u een groot scala elektrische kachels.  

Alle elektrische inbouw haarden

Inbouw elektrisch haarden

Elektrische sfeerhaard van Dimplex met Opti-myst

Om een einde te maken aan het ‘platte’ vuurbeeld van de elektrische haard, introduceert Dimplex de Opti-myst. Het 3-dimensionale vuurbeeld met rookeffect zorgt voor een levendig vuurbeeld. Dimplex wil dat iedereen kan genieten van een sfeervol vlambeeld en gebruikt daarom de nieuwste technieken voor hu modellen elektrische sfeerhaard. Ervaar zelf het vuur van de moderne elektrische haard in onze showroom in Beneden-Leeuwen. 

Lees verder

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Verantwoord stoken

Woont u in een appartement of wilt u liever geen rookkanaal in uw huis, dan is een elektrische haard de oplossing voor uw woning. Daarnaast hebben de hedendaagse elektrische haarden een steeds realistischer vuurbeeld, waardoor u dezelfde sfeerbeleving kunt ervaren als met een hout- of gaskachel. Niet alleen kunt u dezelfde sfeerbeleving ervaren, dit doet u zonder de behoefte aan stookhout.

Naar het kenniscentrum

Een greep uit ons assortiment...

Dimplex Rana
Bekijk dit product
Sfeervol genieten van een realistisch vlammenspel. 
Brandend in de showroom
Dimplex 3-step Opti-myst
Bekijk dit product
Kaderloze inbouwhaard met schitterend 3-dimensionaal vuurbeeld. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Faber Solution Premium
Bekijk dit product
Bijzondere haard, ideaal voor plaatsing in een hoek.  
Brandend in de showroom
Dimplex Cassette 1000
Bekijk dit product
Royale elektrische haard met levendig vuurbeeld.  
Vergelijkbaar product in de showroom