Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Element4 gashaarden en elektrische haarden

Element4 ontwerpt en creëert unieke haarden, voorzien van de meest moderne technieken. De Element4 gashaarden en Element4 elektrische haarden passen perfect in een eigentijds interieur.

Element4 haarden

Een Element4 haard is anders, bijzonder, valt op, kortom: uniek! Element4 produceert eigentijdse gashaarden en elektrische haarden met stijl. Een onberispelijke uitstraling en gebruiksgemak staat voorop in alle ontwerpen, dit allemaal in combinatie met de meest moderne technieken. Zowel op technisch gebied, als op gebied van vormgeving speelt innovatie een belangrijke rol. Element4 wil anders zijn en dat uit zich in eigentijdse, eigenzinnige modellen van hoge kwaliteit. Zo zijn veel Element4 haarden gemaakt van staal, voor een prachtige moderne uitstraling. 

Revolutionaire Quad burner

De nieuwe Quad burner technologie brengt maximale controle over het vlambeeld en de kamertemperatuur. De Quad burner bestaat uit 5 branders die op 4 verschillende manieren in te schakelen zijn. Zo kunt u zelf uw vuurbeeld bepalen en met alle gemakken van een Element4 gashaard genieten van de sfeer van een realistisch houtvuur. Het vermogen is optimaal regelbaar, van 2 kW op 1 brander tot maar liefst 15kW wanneer alle branders maximaal zijn ingeschakeld. Zo creëert u het perfecte vuurbeeld met precies de juiste temperatuur!

Een prachtig vuurspel met de Element4 Cupido modellen

De Element4 Cupido gashaarden zijn vierkante haarden die passen in zowel moderne en klassieke interieurs. Bij deze modellen draait het om het vuurspel. De vlammen laaien hoog op, waardoor deze sfeer en warmte geven aan uw woonkamer. En dit alles met één druk op de knop! De Element4 Cupido haarden zijn geschikt voor vrijwel iedere woonruimte door het unieke verbrandingssysteem dat niet via de kamer verloopt, maar via buiten. De zuurstof komt van buiten door een concentrisch kanaal. Daarnaast is de haard ook nog eens makkelijk te plaatsen, omdat de inbouwdiepte slechts 25 cm bedraagt.


Ontdek elektrische haarden met de Element4 Modore toestellen

Met de Element4 Modore haarden kunt u veilig en duurzaam genieten van een haard, met of zonder warmte!  De haarden zijn ook voorzien van mogelijkheden voor bijverwarming. Het is de ideale oplossing als uw huis niet geschikt is voor het stoken van houtvuur of een gashaard. Daarnaast zijn alle Element4 haarden voorzien van de nieuwste technieken en de Modore varianten doen daar niet aan onder. Ze hebben een breed vuurzicht, waardoor uw woonruimte een rustige maar aangename sfeer krijgt. De Element4 Modore haarden zijn ook beschikbaar als 3-zijdige haarden en als hoekhaarden.Een greep uit het assortiment van Element4 haarden

Element4 Bidore 140 Gashaard
Element4 Bidore 140
Gas
Royale hoekhaard met schitterend vuurzicht.
Element4 Summum 100 3/s Gashaard
Element4 Summum 100 3/s
Gas
Geniet van een schitterend vuur dankzij de Real Flame Burner.
Element4 Summum 100 3/s Gashaard
Element4 Summum 100 3/s
Gas
Geniet van een schitterend vuur dankzij de Real Flame Burner.

Bekijk de Element4 haarden in onze showroom!

Om er zeker van te zijn welk type Element4 gashaard bij u past, moet u de haard zien. U moet de warmte van het vuur kunnen voelen, de magie van het vlammenspel ervaren en de geur van het hout ruiken. Naast Element4 gashaarden kunt u bij ons ook terecht voor de Element4 elektrische haarden. Bekijk daarom alle modellen in onze sfeervolle showroom! Hier kunt u de laatste modellen bekijken en advies vragen bij onze adviseurs. Zij staan voor u klaar tijdens uw zoektocht naar de perfecte haard. 

Showroom