Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Spartherm houtkachel

Stuur de dagelijkse sleur op vakantie en laat uw zintuigen op reis gaan met Spartherm houtkachels. 

Spartherm haarden

De houtkachels van Spartherm brengen magie tot leven. Vuur is er al zo lang als de mensheid bestaat. Vuur is verweven met onze cultuur, zowel in het verleden, het heden als in de toekomst. Aan de andere kant is vuur veranderd, maar Spartherm verandert mee. Deze Duitse fabrikant maakt gebruik van de meest moderne technieken om het vuur optimaal tot zijn recht te laten komen. Enkele van deze eisen zijn aandacht voor kwaliteit en voor het milieu. Zo kunt u verantwoord uw huis verwarmen met een Spartherm houtkachel.


 

Magische momenten met Spartherm

Spartherm levert kwaliteit kachels. Schitterende toestellen die een magisch vuur creëren. Een vuur dat verbindt en mensen samenbrengt. Een gezellige sfeer die de sleur van alledag doet vergeten. Om dat te bereiken gebruikt Spartherm de beste materialen en blijft innovatie op nummer 1 staan. Goed is niet goed genoeg. Het moet perfect zijn en dan pas wordt een kachel van Spartherm op de markt gebracht. Een kachel met vuur voor vandaag én voor de toekomst. Ontdek de magie van Spartherm. 

Efficiënte verbranding met Spartherm Premium kachels

Met de moderne inbouwhaarden van de Premium serie kunt u genieten van onbelemmerd vuurzicht. Door de grote ramen heeft u vanuit alle kanten goed zicht op het vuurspel. U kunt eenvoudig hout bijvullen door met de handgreep de deur omhoog te schuiven. Met de Spartherm Premium haarden kunt u efficiënt hout verbranden als u gebruik maakt van de Zwitserse Methode. 

 

Geniet van schitterend vuur met de Linear haarden van Spartherm

De haarden uit de serie van Spartherm Linear zijn voorzien van prachtige grote ruiten, waardoor u een schitterend vuurzicht heeft. De vrijstaande houtkachels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ook kunt u met deze haarden uw huis verantwoord verwarmen. Dit komt door het energielabel A+ en een rendement van maar liefst 80%.

 


 

Compacte houthaarden van Spartherm met Design front

Deze kleine inbouwhaarden zijn geschikt voor plaatsing in kleine kamers. Hierdoor kunt u genieten van houtvuur in echt iedere kamer! Naast het design van de kachel, heeft Spartherm ook milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Door het lage vermogen zijn de Spartherm kachels ook geschikt als bijverwarming. 

 

Een greep uit het assortiment van Spartherm

Spartherm Linear Triple 50x74x50 Houtkachel
Spartherm Linear Triple 50x74x50
Hout
Met deze moderne houthaard heeft u prachtig zicht op de vlammen. Geniet van de rust die het vuurspel met zich meebrengt. ...
Spartherm Linear Triple 60x38x50 Houtkachel
Spartherm Linear Triple 60x38x50
Hout
Moderne inbouwhaard van Spartherm met een indrukwekkende vuurbeleving.
Spartherm Linear Corner L/R 68x46x51 Houtkachel
Spartherm Linear Corner L/R 68x46x51
Hout
Schitterend 2-zijdig zicht op het vuur door de brede ruit. 

Bekijk alle Spartherm haarden in onze showroom!

Om de zoektocht naar de haard van uw dromen te vergemakkelijken, kunt u het beste alle houtkachels in onze showroom komen bekijken. Hier kunt u de warmte van de haard voelen, het hout ruiken en de sfeer van de kachels ervaren. Dit zijn essentiële elementen om uw keuze voor de perfecte haard te baseren. Tevens zijn er in onze showroom specialisten aanwezig die u kunnen helpen bij uw keuze. Zij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


SHOWROOM