Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Complimenteer uw haard met een kast

Een op maat gemaakte kast maakt het totaalplaatje compleet. Een persoonlijke kast complimenteert uw haard en is een praktische en sfeervolle toevoeging voor uw woning. De bergruimte die ontstaat maakt van de kamer een opgeruimd geheel. Alle aandacht gaat uit naar het sfeervolle vlammenspel van de haard of kachel. Dat betekent volop genieten!

Showroom

Creëer de kast die bij u past

Het kan voorkomen dat de kast die u in gedachten heeft niet bestaat. Na een bezoek aan verschillende meubelzaken, de moed al bijna opgegeven? Niet doen! U bent bij Harlekijn aan het juiste adres! Naast haarden en kachels maken wij namelijk ook kasten op maat. U vertelt onze adviseur uw wensen en verlangens en aan de hand hiervan wordt de kast gemaakt, precies zoals u die in gedachten heeft! Een uniek meubelstuk en een pronkstuk voor uw woning.

Showroom

Afbeelding
Afbeelding

Laat u verrassen in onze showroom

In onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen vindt u een uitgebreide collectie van haarden en kachels. Ook hebben wij een groot aantal kasten in onze showroom. Zo kunt u zelf zien en ervaren hoe een op maat gemaakte kast het totaalplaatje kan afmaken. Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie en laten u zien wat allemaal mogelijk is. Dat is precies dé reden waarom een bezoek aan onze showroom niet mag ontbreken.
In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze
Bij topservice horen topmerken

Alle merken uit ons assortiment