Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Dru haarden

Creëer het ultieme vuur met een gashaard of houtkachel van Dru. Geniet van de nieuwste technieken en unieke designs van deze Dru haarden.

Dru gashaarden en houtkachels

Dru wil onderscheidend zijn in hun aanbod van de Dru gashaarden en Dru houtkachels. Onder de slogan ‘Designed to be different’ brengt deze Nederlandse fabrikant een unieke serie Dru haarden en kachels uit, die allemaal door eigen designers ontwikkeld zijn en volledig geproduceerd in Nederland. Dru introduceert ook de gas-ombouwgarantie. Dat betekent dat de fabrikant binnen 5 jaar na aanschaf van de haard, garandeert dat uw toestel kan worden omgebouwd naar een haard op propaangas. Harlekijn is Inspiration Shop van Dru en daarmee door Dru zelf geselecteerd als dé inspiratie-en belevingswinkel op het gebied van gashaarden en houtkachels. Dat betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor mooie Dru haarden.

Eco Wave van Dru Haarden

Wilt u genieten van een levendig vuur, maar met een minimale warmte? U kunt eenvoudig zelf uw vuurbeeld bepalen én tegelijkertijd de temperatuur. Dat kan dank zij de Eco Wave techniek van de Dru haarden. Hiermee kunt u zelf het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen, maar met behoud van een schitterend vlambeeld!

Voordelen Eco Wave:

  • Minder warmteafgifte
  • Levendig vuurbeeld
  • Besparen op uw energieverbruik

Populaire Dru Haarden

De Dru haarden staan voor een optimale beleving van warmte, comfort en sfeer. Deze haarden zijn een toekomstbestendig en duurzaam alternatief, vanwege de combinatie van een warmtepomp met een haard. Bij Harlekijn Haarden en Kachels kunt u terecht voor diverse Dru haarden zoals de Dru Trio en de Dru Maestro modellen. Deze modellen zijn tevens voorzien van de nieuwste technieken. Een aantal modellen zijn voorzien van een 3-zijdig vuurzicht. Dankzij drie aanwezige glasramen is het effect zichtbaar vanuit meerdere invalshoeken. Opmerkelijk van deze Dru haarden is het hoge vlambeeld met gloei effect dat goed zichtbaar is. Geniet van de warmte en de krachtige uitstraling.

Een greep uit het assortiment van Dru haarden

DRU Maestro 80/3 Eco Wave Gashaard
DRU Maestro 80/3 Eco Wave
Gas
Schitterende 3-zijdige Dru gashaard met Eco Wave.
DRU Diablo Next Gashaard
DRU Diablo Next
Gas
Hangend model gashaard van Dru. 
DRU Metro 100XT/3 Eco Wave Gashaard
DRU Metro 100XT/3 Eco Wave
Gas
Blikvanger met prachtig 3-zijdig vuurzicht.
DRU Trio Gashaard
DRU Trio
Gas
Vrijstaande Dru gaskachel met 3-zijdig vuurzicht.

Kom naar onze showroom!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de haarden van Dru? Kom dan eens langs in onze showroom in Beneden-Leeuwen. Wij zijn ervan overtuigd dat u de magie van de Dru haarden het beste zelf kunt ervaren in onze showroom. Voel de warmte van het vuur, ruik de geur van het hout en beleef de magie van het vlammenspel. Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen en gaan samen met u op zoek naar de Dru gashaard of Dru houtkachel, die het beste in uw interieur past.

SHOWROOM