Privacyverklaring websites

Harlekijn Schouwen en Haarden BV is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Bedrijfsgegevens:
Harlekijn Schouwen en Haarden BV
Van Heemstraweg 38
6658 KH Beneden-Leeuwen
0487-594860
KvK nr. 17158197

Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Kan ik een cookie verwijderen?
Meer informatie omtrent het in-en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden met behulp van de help-functie in uw internetbrowser. U kunt deze cookies alleen zelf op uw eigen computer verwijderen. Wel zal bij een volgend bezoek weer uw toestemming worden gevraagd voor de plaatsing van een cookie.

U hebt het recht om te vragen om inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen, kunnen wij daarbij vragen om u adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw internetbrowser.


Over uw cookie toestemming
Alles wat Harlekijn Schouwen en Haarden BV doet is bedoeld om u als bezoeker te voorzien van de best mogelijke informatie. Daarvoor maken we gebruik van zogenaamde cookies en pixels. Wij maken een onderscheid in analytische cookies, functionele cookies en tracking cookies. Hieronder leest u welke cookies dat zijn. U kunt onze website pas bezoeken nadat u hebt ingestemd met deze cookies.

Magento
Deze webshop maakt gebruik van Magento cookies. Deze cookies delen geen persoonlijke informatie en zijn er alleen voor bedoeld om onze webshop goed te laten functioneren. Zo onthoud onze webshop welke producten u heeft toegevoegd aan uw winkelmandje of wensenlijstje, welke taal u heeft geselecteerd en of u ingelogd bent. Daarnaast wordt opgeslagen welke producten u onlangs bekeken of vergeleken hebt zodat u deze makkelijk kan terugvinden.
• Deze cookies worden maximaal één jaar bewaard.
• Lees hier meer over hoe Magento omgaat met uw data.

Google Analytics
Wij maken gebruik van de Google Analytics pixel maar we hebben de informatie die daardoor gemeten wordt volledig anoniem gemaakt. Uw IP-adres wordt standaard geanonimiseerd en wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met Google zelf. Wij creëren geen profielen op basis van gebruikersgedrag voor marketingdoeleinden en wij houden uw gegevens ook niet bij over meerdere apparaten.
• Deze cookies worden maximaal twee jaar bewaard.
• Lees hier meer over hoe Google omgaat met uw data.

Hotjar
Om inzicht te krijgen in waar gekeken en geklikt wordt op onze website, maken wij gebruik van Hotjar cookies. Dit helpt ons om de website te verbeteren. Deze cookie wordt geplaatst bij het bezoek aan een pagina waarop de Hotjar code staat. De cookie bevat een unieke identifier die het mogelijk maakt om dezelfde bezoeker op meerdere pagina's en sessies te volgen. Deze sessie cookie wordt geplaatst om Hotjar te laten weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef.
• Deze cookies worden maximaal één jaar bewaard.
• Lees hier meer over hoe Hotjar omgaat met uw data.

Adwords remarketing
Deze website maakt gebruik van de retargeting opties van Google. Dit maakt het mogelijk om bezoekers aan onze website die al eerder belangstelling hebben getoond, gericht te benaderen met op de persoon en diens interesses afgestemde advertenties in de Google zoekmachine en het Google Netwerk. Dit vindt plaats op basis van een cookie, die geen persoonsgegevens opslaat maar wel het eerdere gebruik op de website opslaat. Deze cookie wordt opgeslagen op uw computer of mobiele telefoon.
• Deze cookies worden maximaal 540 dagen bewaard.
• Lees hier meer over hoe Adwords omgaat met uw data.
• Afmelden voor de Google cookie kan hier.

Facebook
Deze website gebruikt een Facebook Pixel. Deze tool helpt ons de website te analyseren, waarmee we weer de Facebook ervaring van onze gebruikers kunnen verbeteren. De cookie slaat alleen informatie op zoals: welke Facebook gebruikers bezoeken de website, welke pagina’s bezoeken deze gebruikers, etc. Ook wordt door deze pixel het gedrag van gebruikers bijgehouden na het zien of aanklikken van een Facebookadvertentie. Op deze manier evalueert Facebook de effectiviteit van advertenties. Dankzij de pixel is het voor ons mogelijk om websitebezoekers ook een advertentie te tonen op het Facebook platform. De verkregen gegevens zijn voor ons anoniem en verschaffen ons geen nadere informatie over de identiteit van u als gebruiker. Wel worden de gegevens door Facebook opgeslagen en zodanig verwerkt dat koppeling aan een specifiek gebruikersprofiel mogelijk is. Facebook kan de gegevens daardoor gebruiken voor eigen reclamedoeleinden.
• Deze cookies worden maximaal één jaar bewaard.
• Lees hier meer over hoe Facebook omgaat met uw data.

AddThis
Op deze website worden buttons opgenomen om onze webpagina’s te kunnen delen op sociale netwerken als Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van AddThis afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst: wij hebben daar geen invloed op.
• Deze cookies worden maximaal twee jaar bewaard.
• Lees hier meer over hoe AddThis omgaat met uw data.

Google Maps
Onze website maakt gebruik van Google Maps. Hiermee kan een geografische kaart worden weergegeven op websites. Ook kunnen hiermee routebeschrijvingen worden gemaakt. Bij het gebruik van Google Maps worden verschillende cookies geplaatst, bijvoorbeeld om het zoom-niveau te onthouden. De informatie die Google verzamelt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt niet meegegeven.
• Deze cookies worden maximaal één jaar bewaard.
• Lees hier meer over hoe Google omgaat met uw data.

Afmelden en wijzigen
Wilt u niet dat uw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg niet op de knop ‘akkoord’. De site is voor u dan niet toegankelijk. Heeft u spijt en wilt u uw cookie toestemming wijzigen? Wis dan de cookies in uw browser, ververs de pagina en de cookies van onze website zijn bij u verwijderd. Bij een volgend bezoek aan deze website dient u deze handeling wel te herhalen.

Contact en vragen
Heeft u vragen over onze cookie toestemming of wilt u dat uw gegevens aangepast worden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Wij zorgen ervoor dat uw informatie binnen één maand wordt aangepast.

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:
ICTRecht: Achtergrond Cookiewet
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?”
Consumentenbond: “Waarvoor dienen cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen
Consumentenbond: “Cookies uitschakelen
Your Online Choices: “A guide to online behavioural advertising

Privacyverklaring administratie (online en offline)

Persoonsgegevens die wij verwerken in onze administratie
Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
• Voor- en achternaam
• Geslacht
• Geboortedatum
• Geboorteplaats
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres
• IP-adres
• IBAN-nummer
• Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
• Locatiegegevens
• Gegevens over uw activiteiten op onze website
• Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
• Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
• Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
• U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
• U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
• Wij analyseren uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
De rechtsgronden waarop we persoonsgegevens bewerken zijn toestemming, uitvoering van een overeenkomst en wettelijke verplichting.
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 2 jaar of zolang de samenwerking voortduurt.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wij delen uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan wettelijke verplichting. Deze derde partijen zijn o.a.
- communicatiebureaus
- online marketingbureaus
- Fabrikanten (indien nodig voor garantie / service)
Al deze partijen dragen op verschillende wijze bij aan een succesvolle uitvoering van onze dienstverlening. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekken wij uw persoonsgegevens aan andere derden alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Zie hiervoor de bovenliggende verklaring (Privacyverklaring websites).

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Harlekijn Schouwen en Haarden BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar communicatie@huisenhaard.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Harlekijn Schouwen en Haarden BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Geautomatiseerde besluitvorming
Wij nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Harlekijn Schouwen en Haarden BV) tussen zit.
Wij gebruiken de volgende computerprogramma's of -systemen:
- Snelstart NAW gegevens, offerte- en orderdata
- Klantportal NAW gegevens, offerte- en orderdata, klantdossier met tekeningen en foto’s

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Harlekijn Schouwen en Haarden BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via communicatie@huisenhaard.nl.