Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Dik Geurts houtkachels

Dik Geurts is een liefhebber van houtvuur. Vakmanschap, warmte en design komen terug in alle houtkachels van Dik Geurts.

Dik Geurts houtkachels

Wanneer u kiest voor een houtkachel van Dik Geurts haalt u een stukje vakmanschap in huis. Het eigen, kenmerkende design van Dik Geurts houtkachels maakt dat u volop kan genieten van een gezellige sfeer en een schitterend, knapperend houtvuur. Vuur zoals vuur bedoeld is. Dik Geurts heeft jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerpen en produceren van houtkachels. De nieuwste technieken worden gebruikt en dit resulteert in producten van topkwaliteit. Daarnaast is er ook aandacht voor het milieu. De houtkachels hebben een hoog rendement en zijn eenvoudig in het gebruik.

Hoog rendement Dik Geurts kachels

Dik Geurts maakt gebruik van slimme technieken in combinatie met de allerbeste materialen, dit resulteert in Dik Geurts houtkachels met een zeer hoog rendement. De temperatuur in de verbrandingskamer blijft hoog, doordat gebruik is gemaakt van de nieuwste technieken. Dit zorgt voor een optimale en een zo schoon mogelijke verbranding. Zo kunt u milieubewust genieten van een echt houtvuur. U hoeft geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken. Wilt u op een verantwoorde manier leren stoken? Bezoek dan onze stookavond. 

Populaire Dik Geurts haarden

Bij Harlekijn Haarden en Kachels vindt u een ruim assortiment Dik Geurts houtkachels. Deze houtkachels zijn te herkennen aan het robuuste design. Mooie ontwerpen en vakmanschap, dat is wat deze Dik Geurts houtkachels het beste omschrijft. In onze showroom vindt u populaire modellen zoals de Dik Geurts Vidar Triple, Dik Geurts Folke en Dik Geurts Lars 1000. Alle modellen voldoen overigens aan de certificeringen en de strenge kwaliteitseisen.

 

Een greep uit het assortiment van Dik Geurts

Dik Geurts Instyle 700 Houtkachel
Dik Geurts Instyle 700
Hout
Sfeervolle Dik Geurts inzethaard met prachtig zicht op de vlammen. Getoonde prijs is exclusief kader. 
Dik Geurts Ivar 5 High Houtkachel
Dik Geurts Ivar 5 High
Hout
Compacte, strakke houtkachel met intens vuurzicht. 
Dik Geurts Jannik Medium Low Houtkachel
Dik Geurts Jannik Medium Low
Hout
Schitterend vuurzicht door de grote ruit van deze stoere houtkachel.
Dik Geurts Instyle Triple Low Houtkachel
Dik Geurts Instyle Triple Low
Hout
Eenvoudig te plaatsen inzethaard van Dik Geurts.

Bezoek de showroom!

Op onze website vindt u het volledige aanbod van de Dik Geurts houtkachels. Echter, zijn wij ervan overtuigd dat u een kachel of haard zelf moet zien, zelf moet ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen zodat u de warmte van het vuur kunt voelen, de geur van het hout kunt ruiken en de magie van het vlammenspel zelf kunt ervaren. Alle modellen in de showroom zijn tevens voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs staan klaar in de showroom om uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u graag in de zoektocht naar een Dik Geurts houtkachel, die volledig aan uw wensen voldoet. 

SHOWROOM