Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Complimenteer uw vuur

Maak uw haard af met een op maat gemaakt plateau. Een plateau is er in verschillende soorten en maten. Wat past het beste bij uw smaak en interieur? U heeft keuze uit verschillende soorten natuursteen, zoals kalkzandsteen en marmer. Onze adviseur in de showroom kan u precies vertellen wat de karakteristieke eigenschappen zijn van deze materialen. Ontdek de mogelijkheden bij Harlekijn!

Showroom

Creëer uw persoonlijke plateau

Harlekijn biedt plateaus aan op maat. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en het plateau wordt gemaakt door onze vakmensen met uitstekende kennis van zaken. Naar wat voor plateau bent u op zoek? Maak uw wensen en verlangens kenbaar aan onze adviseur en samen gaan we op zoek naar het beste en mooiste resultaat voor uw woning.

Showroom

Afbeelding
Afbeelding

Diverse plateaus in onze showroom

In onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen vindt u een uitgebreide collectie van haarden en kachels. Ook hebben wij een groot aantal plateaus in onze showroom. Zo kunt u zelf zien en ervaren hoe een plateau het totaalplaatje kan afmaken. Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie en laten u zien wat er allemaal mogelijk is. Dat is precies dé reden waarom een bezoek aan onze showroom niet mag ontbreken.

Maak nu een afspraak!

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze
Bij topservice horen topmerken

Alle merken uit ons assortiment