Service

Service & Onderhoud

Harlekijn haarden en kachels staat voor kwaliteit, garantie en service. Ook voor eenmalig of periodiek onderhoud van uw haard of kachel kunt u bij ons terecht. Om u de beste service te kunnen garanderen, maken wij gebruik van de vakmensen van Van Manen haarden en kachels in Barneveld. Zij leveren de beste service en onderhoud. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw kachel of haard.

Heeft u een gashaard?

Door vrijwel alle fabrikanten van gaskachels of -haarden wordt aanbevolen het toestel jaarlijks te onderhouden. Dit om storingen tijdens gebruik of ongewenste of zelfs onveilige situaties te voorkomen. U kunt dit vergelijken met jaarlijks onderhoud aan uw Cv-ketel. Hoewel bij onze toestellen vrijwel nooit sprake is van hoofdverwarming, is een geplande sfeervolle avond zonder haard of kachel moeilijk voor te stellen. Meer informatie over onderhoud aan uw gaskachel.

Heeft u een houtkachel?

Voor uw houtkachel of houthaard (inbouw of vrijstaand) kunt u bij ons terecht voor onderhoud en/of onderdelen. Voor het vegen van uw schoorsteen werkt Harlekijn haarden en kachels samen met hoogwaardige schoorsteenvegers die passen in het kwaliteitsbeeld van ons bedrijf. Meer informatie over onderhoud aan uw houtkachel.

Neem contact met ons op!

Bekijk ook onze servicepagina voor de meest voorkomende oorzaken.