Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Jøtul houtkachels

Jøtul kachels, al sinds 1853 uw wapen tegen de kou! Een Noors stukje vakmanschap, dat inzet op innovatie, maar met een modern design.

Jøtul houtkachels 

Het erfgoed van het Noorse Jøtul gaat meer dan 160 jaar terug in de tijd. Noorwegen kent zeer strenge winters. Het is voor Noren dan ook noodzaak om zich te wapenen tegen de bittere kou. Jøtul produceert krachtige kachels, die ontworpen en geproduceerd zijn om de kou te verjagen. Harlekijn biedt deze krachtpatsers aan op de Nederlandse markt, zodat ook ú kunt genieten van een Noors stukje vakmanschap met een Jøtul houtkachel. De Jøtul kachels passen bij ieder interieur. Of u nu  houdt van een klassieke gietijzeren houtkachel of een moderne, opvallende kachel, de houtkachels van Jøtul zijn er in verschillende typen. Kou tijdens de winter is vanaf nu verleden tijd. De ontwerpen van de Jøtul houtkachels focussen op duurzaamheid. Jøtul ontwikkelt zich constant en de vernieuwingen worden direct opgenomen in de nieuwste ontwerpen. 

Heat Storage System

Als het in de winter langzaam kouder wordt, is het prettig om een haard te hebben die de warmte langer vasthoudt. Ook als het vuur al uit is. Alle Jøtul houtkachels zijn voorzien van het het Heat Storage Systeem, dat door hen zelf ontwikkeld is om de warmte langer op te slaan en langzaam af te stoten. Zodra de kamer een aangename temperatuur heeft bereikt, kunt u de klep sluiten om de warmte op te slaan in het warmtemagazijn met warmhoudstenen. Zo kunt u nog uren genieten van een aangename warmte, zonder vuur. Weer een milieubewuste innovatie van Jøtul.

De Jøtul F163; ideaal
te plaatsen in een hoek

De Jøtul houtkachels van de F160-serie hebben ieder hun eigen unieke eigenschappen. Zo heeft de Jøtul F163 bijvoorbeeld 3 hoge poten en een ronde achterkant, waardoor het uitstekend in een hoek te plaatsen is. Daarnaast beschikt de voorkant van de kachel over 3 hoge ruiten waardoor het vlammenspel vanuit iedere hoek van de kamer te bewonderen is, maar dat u ook goed zicht heeft vanuit uw stoel of bank. Voor een finishing touch heeft u de mogelijkheid om de Jøtul houtkachel aan te vullen met een decoratieve spekstenen dekplaat. Deze plaat houdt de warmte van het vuur nog langer vast, wat het ook nog eens een duurzame keuze maakt.

 


 

Ontdek een tijdloze houtkachel
met de Jøtul F305 B

De Jøtul F305 B is niet zomaar een kachel! Het tijdloze ontwerp heeft namelijk in 2015 de prijs Red Dot Award gewonnen. De kachel is geschikt voor optimaal genieten van schitterende vlammen. Door het horizontale ontwerp is het mogelijk om het hout zo te positioneren dat u duurzaam kunt stoken. Daarnaast kunnen ook grote stukken hout worden verbrand. Kenmerkend aan de Jøtul F305 zijn de lange poten onder de stookkamer. De 305-serie van Jøtul houtkachels heeft naast deze, nog een ander model beschikbaar. 

Geniet van de Jøtul F100 B houtkachel met karakter

Deze opvallende sfeermaker is misschien klein, maar maakt een grote indruk. De Jøtul F100 is een compacte kachel en is geschikt voor houtblokken met een maximale lengte van 40 cm. Het ontwerp is uniek door elegante versiering. Een traditioneel handwerkpatroon siert de compact kachel en de bogen aan de voorkant zorgen voor uitstekend zicht op de stoeiende vlammen.

 


 

Een greep uit het assortiment van Jøtul houtkachels

Jotul I 620 F Houtkachel
Jotul I 620 F
Hout
Schitterende inzethaard van Jøtul die eenvoudig te installeren is.
Jotul F 165 Houtkachel
Jotul F 165
Hout
Van 3 kanten genieten van een schitterend vlammenspel met de Jotul F165.
Jotul F 263 Houtkachel
Jotul F 263
Hout
Strakke moderne houtkachel van gietijzer met zijruiten.
Jotul F 263 Houtkachel
Jotul F 263
Hout
Strakke moderne houtkachel van gietijzer met zijruiten.

Kom naar onze showroom!

Een kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM