Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Altech speksteenkachel

Ervaar de unieke eigenschappen van een Altech speksteenkachel. Geniet van het prachtige vlammenspel en de langdurige warmte van het vuur.

Altech kachels

Altech speksteenkachels worden al meer dan 35 jaar gecrëerd en geproduceerd. Oerdegelijk lichtgewicht topproducten van Nederlandse makelij. De kachels van Altech worden volledig uit speksteen opgebouwd in een gietijzeren frame. Uniek aan een Altech speksteenkachel is dat de warmte van het prachtige vlammenspel wordt opgeslagen. Zo kunt u niet alleen genieten van de warmte terwijl u kijkt naar de dansende vlammen, maar ook als het vuur gedoofd is, voelt u de warmte van de Altech speksteenkachel nog uren. Dat betekent langdurige warmte met relatief kort stoken. Goed voor het milieu én voor uw portemonnee. U maakt een zeer milieubewuste keuze met een speksteenkachel van Altech.

Nóg langer genieten met een Altech speksteenkachel

Atlech gebruikt een uniek rookgeleidingssysteem in alle speksteenkachels waarmee de warmte nog langer opgeslagen wordt. De rookgassen die worden afgestoten door het vuur, worden opgevangen en door rookgaskanalen geleid die meer dan 2 meter lang zijn bij het basismodel. Op deze manier krijgen de rookgassen meer tijd om hun warmte af te geven aan de Altech speksteenkachel. Dat betekent nog lang genieten van een aangename warmte.

Een greep uit het assortiment van Altech kachels

Altech Nobles Depot Houtkachel
Altech Nobles Depot
Hout
Compacte Altech speksteenkachel voorzien van handig houtvak, de Altech Grande Nobles Depot.
Altech Torus Depot Houtkachel
Altech Torus Depot
Hout
Strakke speksteenkachel van Altech met handig houtvak. 
Altech Eclips Houtkachel
Altech Eclips
Hout
Genieten van een heerlijke warmte met de Eclips van Altech. 
Altech Ecosy Depot Houtkachel
Altech Ecosy Depot
Hout
Stookhout altijd bij de hand met de Altech Ecosy Depot.  

Bekijk de Altech speksteenkachels in onze showroom!

Een Altech kachel of haard moet u zien, de warmte van vuur voelen, de geur van hout ruiken en de magie van het vlammenspel zelf ervaren. Breng daarom een bezoek aan onze sfeervolle showroom! Hier vindt u de laatste modellen Altech speksteenkachels, voorzien van de nieuwste technieken. Onze adviseurs delen graag in hun kennis en helpen u bij de zoektocht naar de haard van uw dromen.

SHOWROOM