Houtkachels bij Harlekijn haarden en kachels

  1. 150+ haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend advies

Een houtkachel geeft de optimale beleving van vuur. Je ziet, voelt, hoort en ruikt de gezelligheid en onbewuste herinneringen van vroeger komen tot leven. Waar vroeger vuur nodig was om te overleven, is vandaag de dag vuur het teken van warmte, sfeer en gezelligheid. Laat al uw zintuigen geprikkeld worden met een houthaard!

Bespaar met de houtkachel

Een houthaard is het middelpunt van uw woonkamer. Het gezin komt daar samen en de houthaard geeft een knus gevoel, sfeer en aangename warmte. 

Houtkachels en -haarden zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vrijstaande houtkachel of een ingebouwde houthaard. Daarnaast variëren de verschillende houtkachels in vorm, afmetingen en materiaal. Naar wens kunt u uw houtkachel ook omlijsten met een schouw

Bij Harlekijn haarden en kachels in Beneden-Leeuwen hebben wij een uitgebreid assortiment houtkachels met topmerken als: Kal-fire, Barbas en Dik Geurts. Maar ook hebben wij modellen o.a. van Dovre, Contura, Jotul en Morso.

Leer een goed vuur stoken tijdens één van onze stookavonden!

Door tegenstanders en gedupeerden van overlastsituaties wordt het stoken van hout als "ouderwets" en "ongezond" neergezet. Onjuist, vinden wij bij Harlekijn haarden en kachels. Het stoken van hout, mits wordt voldaan aan de juiste voorwaarden, is juist een bijzonder verantwoorde en daarnaast ook nog sfeervolle wijze van verwarmen. Tijdens onze stookavonden leren wij u er alles over.

Harlekijn haarden en kachels organiseert verschillende stookavonden om u te leren hoe u op de juiste manier uw houtkachel stookt en dus extra geniet van het houtvuur. Daarvoor gebruiken we verschillende haarden in onze showroom. U kunt zich hier aanmelden voor 1 van deze stookavonden.

Kom naar de showroom voor een houthaard!

Harlekijn haarden en kachels adviseert u graag over alle de mogelijkheden die de houthaard u biedt. Er zijn namelijk heel wat keuzemogelijkheden. Zo is er voor elke smaak en elk interieur een houthaard. Of u nu van modern, klassiek of landelijk houdt. Kom naar onze showroom voor eindeloze mogelijkheden en laat u adviseren door onze adviseurs. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Harlekijn haarden en kachels.