Vrijstaande houtkachels

Vuur zoals vuur bedoeld is

Samen met familie of vrienden rondom een knapperend haardvuur genieten van een sfeervol vuur. De vlammen brengen een rode gloed in de kamer en daarmee een sfeer van gezelligheid en intimiteit. Starend in de vlammen vergeet u de zorgen van alledag en geniet u van het moment. Houtkachels zijn echte sfeermakers voor uw woning. De warmte en het schitterende vuurzicht, zijn een waardevolle toevoeging voor uw interieur. Niet alleen in de winter, maar ook op frisse dagen in de lente of herfst kunt u genieten van de aangename bijverwarming die een houtkachel met zich meebrengt.

Alle vrijstaande houtkachels

Nostalgie in een eigentijds jasje

Zo lang de mensheid er is, is er vuur. Vuur is één van de vier elementen van de natuur, naast aarde, water en lucht. Uit deze vier oerprincipes is alles opgebouwd. Het element vuur staat voor energie, voor passie, voor kracht. Met een houtkachel kunt u deze energie in huis halen. Onze voorouders gebruikten hetzelfde vuur om zich aan te warmen en voedsel te verhitten. Vuur is niet veranderd, kachels wel. De huidige houtkachels zijn voorzien van de nieuwste technieken, zodat u onbezorgd kunt genieten van een veilig en duurzaam vuur. Zo haalt u met een houtkachel een stukje nostalgie in huis, maar in een eigentijds jasje.

Alle inbouw houtkachels

Inbouw houtkachels

Geniet met de Jøtul F163

De Jotul F163 is een moderne houtkachel die opvalt door zijn grote zijruiten. Dank zij deze ruiten kunt u van drie kanten genieten van een schitterend vlammenspel. De eigentijdse vormgeving maakt deze kachel een sfeervolle blikvanger die uitstekend past in verschillende interieurstijlen. De drie stevige poten geven de kachel een natuurlijke, moderne uitstraling. De Jotul F163 is de perfecte kachel als u op zoek bent naar een moderne houtkachel die eenvoudig is in gebruik. In onze showroom in Beneden-Leeuwen vertellen we u alle voordelen van deze schitterende vrijstaande kachel van Jotul.

Bekijk deze kachel hier

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Duurzaam hout stoken

Om optimaal te kunnen genieten van een levendig houtvuur, is het belangrijk dat u goed hout gebruikt en op de juiste manier stookt. Maar hoe doet u dat? Onze voorouders leerden van generatie op generatie vuur te stoken. Tegenwoordig is een kachel een bewuste keuze en niet een vanzelfsprekendheid. Harlekijn haarden en kachels organiseert door het jaar heen stookavonden, daar leert onze expert u hoe u op een duurzame manier hout kan stoken. Zo kunt u op een milieubewuste manier genieten van vuur.

Naar het kenniscentrum

Laat u verrassen in de showroom

De showroom van Harlekijn haarden en kachels is altijd up-to-date. Regelmatig ondergaat onze showroom een metamorfose en worden oude modellen vervangen door haarden en kachels voorzien van de nieuwste technieken. Een bezoek aan onze showroom is daardoor elke keer weer een nieuwe beleving op zich.

Alle houtkachelsNaar alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...

Kalfire W71/62F
Bekijk dit product
Sfeervolle fronthaard met schitterend zicht op het vlammenspel. 
Vergelijkbaar product in de showroom
Dik Geurts Instyle 700
Bekijk dit product
Sfeervolle haard van Dik Geurts met prachtig zicht op de vlammen.
Brandend in de showroom
Jøtul F 163
Bekijk dit product
Moderne houthaard ideaal voor plaatsing in een hoek. 
Brandend in de showroom
Contura 556 Style Glass
Bekijk dit product
Glazen deur zorgt voor moderne uitstraling bij de Contura 556 Style Glass. 
Vergelijkbaar product in de showroom