Bezoek onze Showroom

Hoog rendement houtkachel, een bewuste keuze

Een hoog rendement houtkachel (HR houtkachel) is een houtkachel die voorzien is van de modernste technieken. Dankzij deze nieuwe technieken behaalt een hoog rendement houtkachel een hoger rendement dan gemiddeld. HR houtkachels stoten minder schadelijke stoffen uit en passen daarmee in een milieubewuste levensstijl.

Verantwoord Verwarmen met hoog rendement houtkachels

Ook de manier van stoken is van invloed op het rendement dat u behaalt met uw hoog rendement houtkachel. Harlekijn haarden en kachels organiseert regelmatig stookavonden. Op deze avond leren liefhebbers van een houtvuur verantwoord stoken. Aan de hand van de Zwitserse Methode wordt uitgelegd hoe u optimaal kunt genieten van een goed gestookt houtvuur. Meld u aan voor deze stookavond en leer welk hout geschikt is en welke technieken u het beste kunt gebruiken om een mooi en verantwoord vuur te stoken met uw hoog rendement houtkachel.

HR houtkachel kopen bij houtkachel specialist Harlekijn

Bent u op zoek naar een houtkachel met hoog rendement? Dan Mag een bezoek aan onze uitgebreide showroom niet ontbreken! Wij hebben diverse modellen hoog rendement houtkachels in onze houtkachel showroom, zoals vrijstaand, inbouw en inzet. Welke houtkachel met hoog rendement past het beste bij uw wensen en interieurstijl? Onze houtkachel specialisten kunnen u alles vertellen over deze milieubewuste HR houtkachels. Wilt u een HR houtkachel kopen? U bent van harte welkom in onze uitgebreide houtkachel showroom in Beneden-Leeuwen.

Alle houtkachels