Bezoek onze Showroom

Bezoek onze Showroom

Maak een afspraak en kom langs

 

Showroom

Filteren

Dik Geurts Houtkachels 

Nederlands vakmanschap en een duidelijke visie op ontwikkeling en vuur, dat is Dik Geurts. De vormen en het design van de kachels zijn kenmerkend en herkenbaar voor Dik Geurts. Met een Dik Geurts houtkachel heeft u een blikvanger in uw woning en geniet u ook nog van een aangenaam houtvuur!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 57

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1.  
   
  Verantwoord verwarmen
  Leer goed en verantwoord stoken
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-25 van 57

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende typen Dik Geurts houtkachels

Het assortiment van Dik Geurts bestaat uit verschillende soorten houtkachels: de vrijstaande houtkachel, de inzethaard, design inbouwhaarden en de CV-haard. De vrijstaande houtkachels vallen op door hun typerende design en de focus op het vuur. De Dik Geurts Vidar Triple is hier een mooi voorbeeld van. De inzethaarden van Dik Geurts zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dat is handig wanneer u een houtkachel in een bestaande openhaard of schouw geplaatst wilt hebben. De adviseur kijkt samen met u naar de juiste oplossing voor uw situatie. De Dik Geurts Instyle Front 700 is een mooi voorbeeld van een Dik Geurts inzethaard. Een CV houtkachel verwarmt niet alleen uw woning zelf, maar ook het water in uw woning. Een CV kachel zorgt er dus voor dat het verlies aan warmte gereduceerd wordt. Dit bespaart u veel stookkosten. Met een designhaard van Dik Geurts haalt u echt iets bijzonders in huis. Uw houtkachel is de echte blikvanger in huis. Bekijk bijvoorbeeld de Dik Geurts Britta.

Bekijk de Dik Geurts houtkachels in de showroom

Verschillende modellen van Dik Geurts staan opgesteld in onze showroom in Beneden-Leeuwen. Bezoek onze showroom en laat u informeren op het gebied van houtkachels en Dik Geurts. Wij zien uw komst tegemoet!

 •  
  1500 m² showroom in Beneden-Leeuwen
 •  
  100 kachels en haarden opgesteld
 •  
  Expertise en advies van de beste vakmensen
 •  
  Gecertificeerd, DE-erkende kachelspecialist
 • Het grootste assortiment
 • De mooiste oplossingen
 • Het juiste advies
 • Een schone toekomst