Bezoek onze Showroom
Afbeelding

Barbas houtkachel

Een Barbas houtkachel is geen anoniem stuk staal, maar een persoonlijk meubelstuk om uw interieur te verrijken.

Barbas haarden

Met Barbas haarden bent u verzekerd van jarenlang stookplezier. Dat betekent genieten van het sfeervolle vlammenspel en aangename warmte. De Nederlandse fabrikant heeft een ijzersterke naam op het gebied van houthaarden. Met een Barbas houtkachel haalt u kwaliteit in huis. De slogan is niet voor niets: Keep your fire for life! Bij Barbas staan de wensen van de klant voorop. Dat betekent klantgerichte productie en dus veel keuzevrijheid. Zo kunt u genieten van een schitterend vuur met een Barbas houtkachel die precies aansluit bij uw wensen en interieur.

Een Barbas kachel, dat past altijd

Weinig ruimte voor de plaatsing van een kachel, maar toch genieten van een sfeervol houtvuur? De houtkachels van Barbas kennen geringe afmetingen en zijn daarmee makkelijk plaatsbaar. Óók in kleinere ruimtes is daardoor plek voor een Barbas inzethaard. Op zoek naar een haard ter vervanging van een open haard? Ook daarvoor is een Barbas houtkachel zeer geschikt. Zo bent u verzekerd van veel sfeervolle momenten bij het vuur met een kwaliteitsproduct van Nederlandse makelij.

Een greep uit het assortiment van Barbas haarden

Barbas Unilux 80 Houtkachel
Barbas Unilux 80
Hout
Compacte Barbas inzethaard met schitterend vlammenspel. Getoonde prijs is exclusief kader.  
Barbas Unilux 67 Houtkachel
Barbas Unilux 67
Hout
Compacte Barbas haard met sfeervol vuurbeeld. Getoonde prijs is exclusief kader.
Barbas Unilux 55 Houtkachel
Barbas Unilux 55
Hout
Compacte krachtpatser van Barbas met hoog rendement. Getoonde prijs is exclusief kader. 
Barbas Unilux 75 Houtkachel
Barbas Unilux 75
Hout
Geniet van een geweldig vlammenspel met de Barbas Unilux 75. Getoonde prijs is exclusief kader.

Bekijk alle Barbas haarden in onze showroom!

Heeft u een Barbas kachel op het oog? Breng dan eens een bezoek aan onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen. Dan ervaart u pas echt de magie van het vlammenspel. In onze showroom kunt u zelf de warmte ervaren en de geur van de Barbas houtkachel ruiken. Bij Harlekijn vindt u tevens de nieuwste houtkachels, voorzien van de nieuwste technieken. Wilt u graag meer weten over de Barbas houtkachel? Vraag onze adviseurs om advies, zij helpen u graag tijdens uw zoektocht.

Showroom