Bezoek onze Showroom

Openhaard schouw kopen?

Met een mooie kachel of haard kunt u genieten van een schitterend vlammenspel en een heerlijke warmte. Kiest u voor een sfeerhaard met schouw? Dan kiest u voor een persoonlijke omlijsting van uw vuur. Een moderne schouw maakt het totaalplaatje compleet. Een openhaard schouw kunt u helemaal aanpassen naar eigen smaak. Wilt u een klassieke schouw? Of past een moderne, strakke schouw juist beter bij uw interieur? Harlekijn heeft een zeer uitgebreide collectie schouwen. Wat uw smaak ook is, er is altijd een model te vinden die aansluit bij uw wensen en interieurstijl. 

Alle voorzetschouwen

Sfeerhaard met schouw

Een omlopende schouw wordt om uw haard heen geplaatst tot aan de bouwkundige muur. Zo creëert u een sfeervol geheel en kiest u voor een schitterende afwerking. De schouw omarmt de complete haard en maakt deze één met de bouwmuur. De openhaard schouw is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een natuursteen schouw? Een schitterend natuurproduct met zijn eigen, unieke eigenschappen. Geen enkele natuursteenschouw is hetzelfde! Complementeer uw vuur met een moderne schouw. Volop keuze bij Harlekijn! 

Alle omlopende schouwen

Moderne of klassieke schouw

Geef uw haard of kachel die unieke persoonlijke afwerking en kies voor een moderne schouw! Past een klassieke schouw beter bij u? Ook dan bent u bij Harlekijn aan het juiste dres. Ontdek de oneindige mogelijkheden! Wat dacht u bijvoorbeeld van een vrijstaande kachel met een strakke schouw? De schouw complimenteert het sfeervolle vlammenspel van de kachel en u kunt volop genieten van warmte en vuur. 

Lees verderEen schouw voor ieder interieur

Een schouw is een persoonlijke omlijsting voor uw kachel of haard. Een schouw maakt het totaalplaatje compleet. Zo kunt u optimaal genieten van een sfeervol vlammenspel. Voor ieder interieur is bij Harlekijn een passende schouw te vinden. In onze showroom staan verschillende modellen opgesteld, zo kunt u zelf zien, voelen en ervaren hoe een schouw uw vuur compleet kan maken. U heeft keuze uit verschillende modellen van modern tot klassiek. Ook zijn er diverse materialen zoals hout, kunststof of natuursteen zoals kalkzandsteen of marmer. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Alle schouwenNaar onze showroom

Laat u verrassen in onze showroom

In onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen vindt u een uitgebreide collectie van haarden en kachels. Ook hebben wij een groot aantal schouwen in onze showroom. Zo kunt u zelf zien en ervaren hoe een schouw het totaalplaatje kan afmaken. Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie en laten u zien uit welke schitterende schouwen u een keuze kunt maken. Dat is precies dé reden waarom een bezoek aan onze showroom niet mag ontbreken.

Alle schouwenNaar onze showroom

Een greep uit ons assortiment...

France Artisanat Bragt
France Artisanat Bragt
Grote schouw, een echt blikvanger!
France Artisanat Raoul
France Artisanat Raoul
Moderne schouw
France Artisanat Epinal
France Artisanat Epinal
Sfeervolle natuursteen schouw