Voorzet schouwen

Een schouw maakt uw vuur compleet

Met een mooie kachel of haard kunt u genieten van een schitterend vlammenspel en een heerlijke warmte. Om het plaatje compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om een voorzetschouw te plaatsen. Een schouw maakt uw vuur helemaal af. Een persoonlijke omlijsting van het ultieme vuur. Gaat u voor klassiek of eigentijds? Strak of rijkelijk versierd? Harlekijn heeft een zeer uitgebreide collectie schouwen. Wat uw smaak ook is, er is altijd een schouw te vinden die aansluit bij uw wensen en interieurstijl.

Alle voorzetschouwen

Omarm de warmte van de vlammen

Een omlopende schouw wordt om uw haard heen geplaatst tot aan de bouwkundige muur. Zo creëert u een sfeervol geheel en kiest u voor een schitterende afwerking. De schouw omarmt als het ware de complete haard en maakt deze één met de bouwmuur. Resultaat is een stijlvol en strak geheel. Natuurlijk is de schouw aan te passen aan uw wensen en interieurstijl. Volop keuze bij Harlekijn!

Alle omlopende schouwen

Omlopende schouwen

Karakteristieke afwerking

Een schouw als toevoeging van een inbouwhaard wordt meer als vanzelfsprekend gezien dan de plaatsing van een schouw rond een vrijstaande kachel. Maar juist wanneer u kiest voor een vrijstaande kachel mét schouw, creëert u een persoonlijk geheel dat helemaal aansluit bij uw interieur. Zo complimenteert de schouw het sfeervolle vlammenspel van de kachel en kunt u volop genieten van warmte en vuur.

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Een schouw voor ieder interieur

Een schouw is een persoonlijke omlijsting voor uw kachel of haard. Een schouw maakt het totaalplaatje compleet. Zo kunt u optimaal genieten van een sfeervol vlammenspel. Voor ieder interieur is bij Harlekijn een passende schouw te vinden. In onze showroom staan verschillende modellen opgesteld, zo kunt u zelf zien, voelen en ervaren hoe een schouw uw vuur compleet kan maken. U heeft keuze uit verschillende modellen van modern tot klassiek. Ook zijn er diverse materialen zoals hout, kunststof of natuursteen zoals kalkzandsteen of marmer. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen.

Alle schouwenNaar onze showroom

Laat u verrassen in onze showroom

In onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen vindt u een uitgebreide collectie van haarden en kachels. Ook hebben wij een groot aantal schouwen in onze showroom. Zo kunt u zelf zien en ervaren hoe een schouw het totaalplaatje kan afmaken. Onze adviseurs voorzien u graag van meer informatie en laten u zien uit welke schitterende schouwen u een keuze kunt maken. Dat is precies dé reden waarom een bezoek aan onze showroom niet mag ontbreken.

Alle schouwenShowroom

Een greep uit ons assortiment...

France Artisanat Bragt
Bekijk dit product
Grote schouw, een echt blikvanger!
Vergelijkbaar product in de showroom
France Artisanat Epinal
Bekijk dit product
Sfeervolle natuursteen schouw
Vergelijkbaar product in de showroom
Van Manen Robusto
Bekijk dit product
Strakke robuuste schouw
Vergelijkbaar product in de showroom