Bezoek onze Showroom

Gashaard in een gasloze woning

Bent u op zoek naar een haard of kachel waarmee u eenvoudig en snel kunt genieten? Bent u enthousiast over een gashaard maar heeft u een gasloze woning? Dan hoeft u een gashaard niet meteen af te schrijven! Wist u dat de meeste gashaarden ook verkrijgbaar zijn op propaangas (flessengas)? Dat betekent dat u een gashaard gewoon kunt laten inbouwen in uw gasloze woning en met 1 druk op de knop kunt genieten van een heerlijke warmte en gezellige sfeer. Wordt uw woning in de (nabije) toekomst gasloos? Dan kunt u ook kiezen om uw haard later om te laten bouwen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Gashaard op propaan

Gashaard: Geniet van ‘ander’ vuur

Het vuur van een gashaard is schoon, gemakkelijk, veilig en bovenal sfeervol. Door gebruik van de nieuwste technieken kunt u met een moderne gashaard genieten van een heerlijke warmte en gezelligheid. In ons uitgebreide assortiment vindt u zowel toestellen voor binnen als gashaarden voor buiten. Harlekijn is gashaarden specialist. Wij delen graag in onze kennis en helpen u bij de perfecte gashaard kopen. Laat u verleiden door de pluspunten van een moderne gashaard en geniet van een 'ander' vuur.

Alle inbouw gashaarden

Snel genieten met een gashaard

Met een gashaard kiest u voor een sfeervol vuur en aangename warmte zonder dat u hier veel moeite voor hoeft te doen. Na het inschakelen van de gashaard begint het genieten meteen. De vlammen creëren een gezellige, ontspannen sfeer in de kamer. Precies de warmte en rust waar u naar op zoek bent. 

Alle vrijstaande gaskachels

Eco-wave voor uw gashaard

Een gashaard is zuinig in gebruik en daarmee een milieubewuste keuze. Veel fabrikanten zetten met nieuwe technieken extra in op een duurzaam vuur. Zo heeft Dru bijvoorbeeld de eco-wave techniek geïntroduceerd. Hiermee kunt u zelf de intensiteit van het vlammenspel bepalen en bespaart u tegelijkertijd op uw gasverbruik.

Alle Dru haardenNaar het nieuws

Verantwoord Verwarmen met
een gashaard

Is kiezen voor een gashaard nog verstandig gezien de toekomstplannen? Een moderne gashaard zorgt voor directe, lokale warmte en is daarmee een verantwoorde en comfortabele aanvulling op de basis wamtevoorziening in uw woning. Wordt uw woning gasloos? Dan kunnen onze monteurs de haard op aardgas eenvoudig ombouwen naar een haard op propaan. Meer weten? Bekijk het filmpje, bezoek onze showroom of lees onze online blogberichten. 

Naar het blogbericht

De showroom van de gashaarden specialist is altijd actueel

De showroom van Harlekijn, de gashaarden specialist, is altijd up-to-date! Wij lopen graag net dat stapje harder voor onze klanten en vinden het heel belangrijk dat wij de nieuwste modellen in onze showroom hebben. Wilt u een gashaard kopen? Breng een bezoek aan de gashaarden specialist in Beneden-Leeuwen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment houtkachels en gashaarden. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw gashaard. Wij voorzien u graag van meer informatie en vertellen u over de nieuwste technieken op het gebied van houtkachels en gashaarden. 

Alle gashaardenNaar het nieuws

Meer voor minder met een gashaard van Global Fires

Kenmerkend aan een moderne gashaard van Global Fires is het schitterende zicht op de vlammen en een heerlijke warmte. De gashaarden zijn aantrekkelijk geprijsd en vaak eenvoudig te installeren. Met Global Fires kunt u geen verkeerde keuze maken! Achter Global Fires schuilt namelijk de betrouwbaarheid van Dru. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een sfeervol, warm vuur met Global Fires. 

Alles over de Global 100 BF

Een greep uit ons assortiment...

Kalfire GP65/75C Gashaard
Kalfire GP65/75C
Gas
Prachtige hoekhaard van Kalfire
DRU Maestro 60/3 Eco Wave Gashaard
DRU Maestro 60/3 Eco Wave
Gas
Optimaal vuur met de driezijdige gashaard van Dru
Bellfires Horizon Bell XL Gashaard
Bellfires Horizon Bell XL
Gas
Intens genieten van een 150 cm breed vuurbeeld. 
Barbas Box-20 55 Houtkachel
Barbas Box-20 55
Hout
Moderne, doordachte houtkachel van Barbas met oog voor detail.  Dit ...