Vrijstaande gaskachels

Gemak dient de mens

Met één druk op de knop genieten van een sfeervol vlammenspel. Met een gashaard kiest u voor een sfeervol vuur en aangename warmte, zonder dat u hier enige moeite voor hoeft te doen. Na het inschakelen van de gashaard, begint het genieten meteen. De vlammen creëren een gezellige, ontspannen sfeer in de kamer. Precies die warmte en rust waar u naar op zoek bent.

Alle vrijstaande gaskachels

Dezelfde beleving met ‘ander’ vuur

Een gasvuur is schoon, gemakkelijk en veilig. Bovenal is een gasvuur sfeervol. En dat is toch waar het om gaat? Op een eenvoudige manier genieten van een schitterend vlammenspel. Een kolenvuur was vroeger vooral noodzakelijk en vies, anders dan de moderne toestellen in onze showroom. Laat u verleiden door de pluspunten van een gashaard en geniet van een ‘ander’ vuur.

Alle inbouw gashaarden

Inbouw gashaarden

Meer voor minder

Kenmerkend aan een gashaard van Global Fires is het schitterende zicht op de vlammen en een heerlijke warmte. De gashaarden zijn aantrekkelijk geprijsd en vaak eenvoudig te installeren. Met Global Fires kunt u geen verkeerde keuze maken! Achter Global Fires schuilt namelijk de betrouwbaarheid van Dru. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een sfeervol, warm vuur met Global Fires.

Alles over de Global 100 BF

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

Energie besparen met de eco-wave

Een gashaard is zuinig in gebruik en daarmee een milieubewuste keuze. Veel fabrikanten zetten met nieuwe technieken extra in op een duurzaam vuur. Zo heeft Dru bijvoorbeeld de eco-wave techniek geïntroduceerd. Hiermee kunt u zelf de intensiteit van het vlammenspel bepalen en bespaart u tegelijkertijd op uw gasverbruik.

Alle eco gashaarden Naar het kenniscentrum

De showroom is altijd actueel

Onze showroom is altijd up-to-date! Wij lopen graag net dat stapje harder voor onze klanten en vinden het heel belangrijk dat wij de nieuwste modellen in onze showroom hebben. Breng een bezoek aan Beneden-Leeuwen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment haarden en kachels. Wij voorzien u graag van meer informatie en vertellen u over de nieuwste technieken op het gebied van haarden en kachels.

Alle gashaardenNaar alle nieuwsberichten

Een greep uit ons assortiment...

DRU Diablo Next
Bekijk dit product
Hangend model gashaard van Dru. 
Brandend in de showroom
Global 60 Triple BF
Bekijk dit product
Van 3 zijden zicht op een schitterend vlammenspel.
Brandend in de showroom
Kalfire GP85/55S
Bekijk dit product
Geniet van een authentiek vuur met deze luxe 3-zijdige gashaard van Kalfire.
Vergelijkbaar product in de showroom

Bij topservice horen topmerken