Gashaarden bij Harlekijn haarden en kachels

  1. 150+ haarden en kachels
  2. 100 kachels brandend
  3. 1500 m2 showroom
  4. Uitstekend advies

De gaskachel betekent gemak en vuur met één druk op de knop. Gebruiksgemak met de voeten op tafel. U kunt de gaskachel in veel gevallen met een afstandsbediening of zelfs met uw tablet of smartphone bedienen. Zo geniet u snel van een aangename warmte en het vuur is bijna niet te onderscheiden van houtvuur. De gaskachel is onderhoudsvriendelijk en daarom heeft u weinig omkijken naar de gashaard! 

In de meeste gevallen hoeft de gaskachel niet te worden voorzien van een ingewikkeld rookkanaal. De moderne gaskachel is veelal een zogenaamd gesloten toestel, dat wil zeggen dat de verbrandingslucht via een gesloten circuit van buitenaf wordt aangevoerd. Het toestel brandt daardoor ruimte onafhankelijk en vormt geen belasting voor het leefmilieu in de woning. 

Gashaarden in alle stijlen

Gashaarden en gaskachels zijn in er allerlei stijlen. U hebt keuze uit verschillende materialen, vormen en type haarden. Zo kunt u kiezen om uw gashaard in te laten bouwen, maar er zijn ook verschillende vrijstaande gaskachels in ons assortiment opgenomen. Naar wens kunt u uw gashaard omlijsten met een prachtige schouw!

De nieuwste gashaarden zijn voorzien van de meest innovatieve brandertechnieken en elektronica. Gashaarden worden in veel gevallen uitgerust met LED-verlichting en bij verschillende modellen komen de vlammen zelfs uit de houtstammen! Zo komt uw gasvuur heel erg dicht in de buurt van een echt houtvuur!

Het assortiment gashaarden bij Harlekijn haarden en kachels bestaat onder andere uit de topmerken Kal-fire, Bellfires en Dru. Maar ook uit de minder bekende merken als Faber, Element4 en Global Fires.

Kom naar de showroom voor de gaskachel!

Voor gericht advies, passend bij uw wensen, bezoekt u onze 1500m2 grote showroom in Beneden-Leeuwen. Vraag één van onze adviseur naar de mogelijkheden die bij u toegepast kunnen worden. Heeft u vragen? Neem gerust contact op!