Vrijstaande gashaarden

Snel genieten met een gashaard

Met een gashaard kiest u voor een sfeervol vuur en aangename warmte zonder dat u hier veel moeite voor hoeft te doen. Na het inschakelen van de gashaard begint het genieten meteen. De vlammen creëren een gezellige, ontspannen sfeer in de kamer. Precies de warmte en rust waar u naar op zoek bent. 

Alle vrijstaande gaskachels

Gashaard: Geniet van ‘ander’ vuur

Het vuur van een gashaard is schoon, gemakkelijk, veilig en bovenal sfeervol. Door gebruik van de nieuwste technieken kunt u met een moderne gashaard genieten van een heerlijke warmte en gezelligheid. In ons uitgebreide assortiment vindt u zowel toestellen voor binnen als gashaarden voor buiten. Harlekijn is gashaarden specialist. Wij delen graag in onze kennis en helpen u bij de perfecte gashaard kopen. Laat u verleiden door de pluspunten van een moderne gashaard en geniet van een 'ander' vuur.

Alle inbouw gashaarden

Inbouw gashaarden

Eco-wave voor uw gashaard

Een gashaard is zuinig in gebruik en daarmee een milieubewuste keuze. Veel fabrikanten zetten met nieuwe technieken extra in op een duurzaam vuur. Zo heeft Dru bijvoorbeeld de eco-wave techniek geïntroduceerd. Hiermee kunt u zelf de intensiteit van het vlammenspel bepalen en bespaart u tegelijkertijd op uw gasverbruik.

Alle eco gashaarden Naar het kenniscentrum

Verantwoord Verwarmen met
een gashaard

Is kiezen voor een gashaard nog verstandig gezien de toekomstplannen? Een moderne gashaard zorgt voor directe, lokale warmte en is daarmee een verantwoorde en comfortabele aanvulling op de basis wamtevoorziening in uw woning. Wordt uw woning gasloos? Dan kunnen onze monteurs de haard op aardgas eenvoudig ombouwen naar een haard op propaan. Meer weten? Bekijk het filmpje, bezoek onze showroom of lees onze online blogberichten. 

Naar het blogbericht

In 6 stappen naar uw droomhaard

Van oriëntatie tot realisatie; bij Harlekijn helpen wij u in uw zoektocht naar de perfecte haard.

Bekijk onze werkwijze

De showroom van de gashaarden specialist is altijd actueel

De showroom van Harlekijn, de gashaarden specialist, is altijd up-to-date! Wij lopen graag net dat stapje harder voor onze klanten en vinden het heel belangrijk dat wij de nieuwste modellen in onze showroom hebben. Wilt u een gashaard kopen? Breng een bezoek aan de gashaarden specialist in Beneden-Leeuwen en laat u verrassen door ons veelzijdige assortiment houtkachels en gashaarden. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw gashaard. Wij voorzien u graag van meer informatie en vertellen u over de nieuwste technieken op het gebied van houtkachels en gashaarden. 

Alle gashaardenNaar alle nieuwsberichten

Meer voor minder met een gashaard van Global Fires

Kenmerkend aan een moderne gashaard van Global Fires is het schitterende zicht op de vlammen en een heerlijke warmte. De gashaarden zijn aantrekkelijk geprijsd en vaak eenvoudig te installeren. Met Global Fires kunt u geen verkeerde keuze maken! Achter Global Fires schuilt namelijk de betrouwbaarheid van Dru. Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een sfeervol, warm vuur met Global Fires. 

Alles over de Global 100 BF

Een greep uit ons assortiment...

Bellfires Corner Bell Topsham 3
View this product
A very realistic fire image, because of the use of the most modern burner techniques.
Brandend in de showroom
DRU Diablo Next
View this product
Gorgeous, suspended closed gas fire of Dru.
Brandend in de showroom
Global 60 Triple BF
View this product
Compact three-sided gas fire with gorgeous fire view and small installation depth.
Brandend in de showroom
Kalfire GP85/55S
View this product
Luxurious three-sided Kalfire gas fire, equipped with the newest techniques.
Brandend in de showroom

Bij topservice horen topmerken