Het adviesgesprek is hét moment om uw wensen kenbaar te maken. Onze adviseur staat geheel tot uw dienst en neemt alle tijd om u te voorzien van informatie. Zo zoeken we samen naar de haard of kachel die het beste bij u en uw situatie past.

Maak uw wensen kenbaar tijdens het adviesgesprek

Het adviesgesprek begint altijd met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij gaan graag op een ontspannen manier het gesprek aan, om zo tot het beste resultaat te komen. Wij horen graag wie u bent, wat u zoekt en wat u van ons verwacht. Tijdens deze fase is er alle ruimte om uw wensen kenbaar te maken en uw vragen over haarden en kachels te stellen. Aan de hand van uw wensen, gaat de adviseur samen met u op zoek naar uw droomhaard. Wilt u een houtkachel of liever een gashaard? Of kiest u toch voor een pelletkachel, een elektrische sfeerhaard of haard op bio-ethanol? Onze adviseur bekijkt de technische mogelijkheden en zal u voorzien van een gericht en persoonlijk advies.

Vraag ons Inspiratie Magazine aan

Wilt u meer inspiratie op doen bij Harlekijn? Voer uw e-mail adres in om ons magazine te downloaden

Visualisatie van uw droomhaard met een 3D-tekening

Door middel van een 3D-tekening wordt de droomhaard gevisualiseerd en krijgt u een goed beeld hoe de haard er uiteindelijk uit komt te zien in uw woning. Een modern plateau, of een op maat gemaakte kast kan het plaatje compleet maken. In onze showroom vindt u een grote verscheidenheid aan opstellingen om inspiratie op te doen voor uw thuissituatie. Pas wanneer u helemaal tevreden bent over de 3D-tekening en de gemaakte keuzes, wordt het gesprek afgerond.

Optimale afstemming van haard en interieur

Wij willen niets overhaasten en geven u voldoende ruimte voor het maken van belangrijke keuzes. Een haard kiest u niet zomaar even. Daar is tijd voor nodig. Een optimale afstemming van uw haard en het interieur zorgt voor extra sfeerbeleving en een heerlijk thuisgevoel. Een haard is namelijk een blikvanger voor uw interieur en een belangrijke warmtebron en sfeermaker voor uw woning.

Maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek

Wilt u een adviesgesprek met onze adviseur? Neem contact met ons op zodat u zeker weet dat onze adviseur voldoende tijd vrij heeft om u van goed advies te voorzien. Natuurlijk kunt u ook zonder afspraak langskomen in onze sfeervolle showroom in Beneden-Leeuwen.