Houdt u van kleur? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor 1 van onze vrijstaande kachels in kleur, bijvoorbeeld de Scan 83 die leverbaar is in helder wit, rood en glanzend zwart. Wilt u wisselende kleuren? Kies dan voor de Dimplex Ignite XL 74!

Moderne elektrische haard met instelbare kleur vuurbed

De Dimplex Ignite XL 74 is een brede elektrische haard met maar liefst 188 cm vuurbeeld! Het acrylic ice vuurbed met klassieke kiezels kunt u instellen in maar liefst 6 verschillende kleuren! Met de afstandsbediening kiest u eenvoudig de kleur die het beste past bij uw humeur.      

Optiflame vlameffect zorgt voor realistisch vlammenspel

Het dynamische, decoratieve vuurbeeld lijkt te dansen op het vuurbed van de haard. Zonder echt vuur en daardoor zeer vriendelijk en veilig in gebruik. Dat maakt de haard geschikt voor vrijwel alle ruimtes in uw woning. Wat dacht u bijvoorbeeld van een haard in uw badkamer? Geweldig toch?! Er is geen schoorsteen nodig of gastoevoer. Met de Dimplex Ignite XL 74 kunt u eenvoudig en snel genieten van een sfeervol vuur.

Sfeer en warmte met een elektrische haard van Dimplex

Ziet u zichzelf al zitten met uw familie en vrienden rond deze sfeervolle haard van Dimplex? Of bent u nog niet helemaal overtuigd? Dan doen we er nog een schepje bovenop! Naast het sfeervolle vuur, kunt u met deze elektrische haard namelijk ook genieten van warmte. Het vuurbeeld en de warmte zijn los van elkaar te bedienen. 

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Kleur instelbaar
  • Energiebesparende Led technologie
  • Werkt met én zonder vewarming
  • Eenvoudige bediening
  • Vrijwel overal te plaatsen
  • Strak in te bouwen

Dimplex Ignite XL 74 in onze sfeervolle showroom

Wilt u de Dimplex Ignite XL 74 in het echt bewonderen? Dan bent u bij Harlekijn haarden en kachels aan het juiste adres! Sinds kort hebben wij namelijk de Dimplex Ignite XL 74 brandend in onze showroom. Kom langs voor persoonlijk advies en laat u adviseren over ons uitgebreide assortiment elektrische haarden