Hoewel de temperaturen deze week nog oplopen tot boven de 30 graden, maken wij ons alweer klaar voor het komende stookseizoen. Een nieuw seizoen met veel warmte en gezelligheid bij het vuur. Een nieuw seizoen met moderne kachels, waarmee u duurzaam en verantwoord kunt stoken. Een nieuw seizoen waar onze verkoopadviseurs voor u klaar staan!

Verwarm uw woning met een houtkachel of gashaard

In Nederland loopt het stookseizoen van 1 oktober tot 1 maart. Het stookseizoen is de periode waarin de buitentemperaturen onder een bepaalde waarde komen. Door deze temperatuursdaling is het nodig om gebouwen te verwarmen, bijvoorbeeld door middel van een CV-ketel, een warmtepomp of een haard of kachel! Uit een onderzoek blijkt dat de meeste Nederlanders hun woning verwarmen met radiatoren. Op de tweede plaats staat vloerverwarming, daarna komen de houtkachels, gaskachels, convectoren en pelletkachels.  

Nieuwste haarden en kachels in onze showroom

Voor ons betekent de start van een nieuw stookseizoen onder meer de afronding van de verbouwing in onze showroom, het opstellen van nieuwe flyers en radiospotjes, maar ook het organiseren van stookavonden. Wij vinden het belangrijk dat wanneer u onze showroom bezoekt, u de nieuwste modellen haarden en kachels aantreft die voldoen aan de strengste milieu-eisen, maar waarmee u ook sfeervol kunt genieten. Want dat is toch waar het om draait? Zo'n schitterend vuur waar u heerlijk bij weg kunt dromen, op koude winteravonden... Ziet u het al voor zich? Heerlijk genesteld op de bank met een warme chocolademelk of een  rode wijn. Genieten van een levendig vlammenspel.  

Leer stoken tijdens onze stookavond

In onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment haarden en kachels, zoals houtkachels, gashaarden, pelletkachels, elektrische haarden en bio-ethanol haarden. Wij vinden het belangrijk dat onze modellen gebruiksvriendelijk zijn. Bij oplevering van de haard vertellen onze monteurs u hoe u de haard kunt gebruiken, maar met een houthaard ligt dat net wat anders. Een goed houtvuur stoken is een kunst. Maar dat moet u natuurlijk niet weerhouden van de aankoop van een houtkachel! Welnee, u krijgt namelijk bij aankoop van een houtkachel een gratis stooktraining. Gewoon in onze showroom in Beneden-Leeuwen. Geen gedoe, maar een heldere uitleg en demonstratie door onze verkoopadviseurs. 

Klaar voor het stookseizoen?

Dus nog een keer de vraag: bent u klaar voor het stookseizoen? Wij wel! Wordt dit het seizoen dat u overstag gaat voor die schitterende inbouw houthaard waar u al maanden geleden uw oog op heeft laten vallen? Is nu het moment om die pelletkachel te kopen? Toch nog die gashaard kopen die kan worden omgebouwd naar propaangas, zodat u blijft genieten van vuur, ook als uw woning gasloos wordt? Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar in de 1500m2 showroom in Beneden-Leeuwen. Zij adviseren u graag en gaan samen met u op zoek naar uw droomhaard.