Harlekijn hangt haar activiteiten op aan de vijf V's. Voor u als consument eenvoudig te herkennen voordelen, achter de haard of kachel van uw dromen.

Vertrouwd

Wij hebben bijna 40 jaar ervaring in haarden en kachels. In al die jaren hebben we heel wat haarden en kachels in de Nederlandse huiskamers geinstaleerd. Bij al die installaties stond klanttevredenheid voorop. Na bijna 40 jaar groei en voortdurende ontwikkeling blijft Harlekijn haarden en kachels voor u nog steeds het vertrouwde adres voor de aankoop en installatie van uw haard of kachel. Ook na oplevering kunt u bij Harlekijn terecht voor onderhoud en reparatie van de geïnstalleerde haard of kachel.

Verzekerd

Bij Harlekijn haarden en kachels nemen wij alle opmerkingen van onze klanten serieus. Waarom? Wij zijn ons voortdurend bewust dat u de aankoop van een kachel of haard niet zomaar doet. De haard of kachel is een belangrijk middelpunt in uw woonkamer en dat weten wij. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een klantgerichte aanpak en maximale klanttevredenheid. Service en nazorg horen daarbij en daar hechten wij veel waarde aan. Onze adviseurs staan altijd voor u klaar en wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Veelzijdig

Harlekijn haarden en kachels staat voor veelzijdigheid. De 40 jarige ervaring geeft ons zoveel kennis en inzicht dat wij de meeste uitdagingen niet uit de weg gaan. Vrijwel alles is mogelijk op het gebied van haarden, kachels en schouwen. Ook voor specifieke wensen en ideeën en maatwerkoplossingen kunt u bij ons terecht. Wij maken graag uw wensen waar!

Veilig

Harlekijn haarden en kachels staat voor veiligheid. Als gevraagde oplossingen niet veilig zijn, zoeken wij naar een passend alternatief. Duurzame veiligheid van de gebruiker en haar omgeving staat centraal, zowel op het gebied van brandveiligheid als leefmilieu. Om dat nog eens extra te onderstrepen biedt Harlekijn haarden en kachels gegarandeerd kwaliteit van het SVG

Verantwoord

Harlekijn haarden en kachels gaat op een verantwoorde wijze met haar opdrachtgevers om. U legt tenslotte de realisatie van uw wensen, uw veiligheid en uw vertrouwen in onze handen. Als klant mag u altijd rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor wat wij adviseren en voor wat wij bouwen.