Met een gashaard kunt u milieubewust genieten van een sfeervol vuur. Met één druk op de knop verschijnen de betoverende vlammen. 

U hoeft niets anders te doen dan het u gemakkelijk te maken en te genieten van het dansende vlammenspel. Daar zijn geen woorden voor nodig, dat moet u beleven. 

De gashaarden die Harlekijn levert, zijn voorzien van de nieuwste technieken, zodat u milieubewust kunt genieten van vuur. De haarden van bijvoorbeeld Dru, Bellfires en Kalfire hebben allemaal een energiezuinige stand. Dat betekent dat het sfeervolle vuurbeeld blijft, maar dat u energiezuinig geniet. Hieronder zijn deze bijzondere verbrandingsmogelijkheden verder toegelicht.

Eco Wave van Dru

De gashaarden van Dru zijn voorzien van het energiezuinige Eco Wave systeem. Hiermee kunt u het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen, maar met behoud van een schitterend vlambeeld!

De voordelen van de Eco Wave zijn:

  • Vol en natuurlijk vuur
  • Minder warmteafgifte
  • Besparen op uw energieverbruik

Klik hier voor alle Dru gashaarden

 

Premium Fire van Bellfires

Bellfires introduceert de Premium Fire. Drie branders zijn in de houtstammen verwerkt, zo komt het vuur echt uit de houstammen en creëert daarmee een levensecht houtvuur. De stand is om te schakelen in een zeer energiezuinige stand.

 

De voordelen van Premium Fire:

  • Energiebesparend
  • Driedimensionaal vuurbeeld
  • Lichtsterkte is regelbaar
  • Vuurbeleving krijgt een extra dimensie

Klik hier voor alle Bellfires gashaarden

 

Hybride functie van Kalfire

De gesloten gashaarden van Kalfire die met een prestigebrander zijn uitgerust, zijn optioneel verkrijgbaar met de zogenaamde hybride functie. De stookbodem van de haard is hierbij voorzien van ledverlichting. U kunt het programma van de verlichting helemaal naar eigen smaak instellen. De lichtintensiteit verandert en geeft een sfeervol vuurbeeld. Ook wanneer u de haard alleen voor de sfeer ontsteekt en niet direct voor de warmte, is deze functie ideaal. Het sfeervolle vuurbeeld wordt gecreëerd, maar op een energiezuinige manier.

Klik hier voor alle Kalfire gashaarden