Wij vinden het belangrijk dat u zich thuisvoelt in onze showroom. Om een huiselijke uitstraling mee te geven, mogen mooie accessoires niet ontbreken. Ook bloemen en planten leveren een positieve bijdrage aan de sfeer. 

Mooie planten bij onze elektrische haard

Wij willen u daarom deze foto's van de showroom niet onthouden. De zuilen bij de Element4 Modore 100E zijn voorzien van mooie, grote planten. Zo brengen we het voorjaar ook naar onze showroom en kunt u lekker op uw gemak rondkijken tussen onze haarden en kachels. De Element4 Modore 100E is een elektrische inbouwhaard van maar liefst 1 meter breed. 

Elektrische haarden in onze uitgebreide showroom

In onze showroom vindt u naast deze elektrische haard nog meer elektrische haarden. Wat dacht u van de Faber E Matrix 800/650 I? Deze fronthaard kent een zeer realistisch vuurbeeld, dank zij de geavanceerde waterdamptechnieken en het lichtspel. Deze haard staat ook als hoekhaard in onze showroom, namelijk de Faber E Matrix 800/650 II.

Vrijstaande elektrische kachel van Dimplex

Liever een vrijstaande kachel? Dan kunt u kiezen voor de Dimplex Verdi. Met deze vrijstaande kachel kunt u genieten van een zeer realistisch vlammenspel dank zij de Opti-myst techniek. Deze moderne techniek zorgt voor een levendig vuurbeeld, zodat u optimaal kunt genieten. De ruimte onderin de kachel kunt u gebruiken om houtblokken op te bergen. Zo versterkt u de unieke sfeer van een houtkachel. Wilt u meer weten over onze elektrische haarden en kachels? U bent van harte welkom in onze showroom