Wilt u genieten van het sfeervolle vlammenspel van een moderne inzethaard? De Unica 2-70 van Bellfires is nieuw in onze uitgebreide en sfeervolle showroom!

Bent u in het bezit van een traditionele open haard, maar op zoek naar een duurzaam alternatief? De Unica 2-serie van Bellfires is speciaal ontworpen om een open haard te vervangen. Een open haard is niet meer van deze tijd, omdat er nauwelijks rendement wordt behaald. 
Toch zijn er genoeg duurzame alternatieven te vinden ter vervanging van een open haard, zoals deze Unica 2-70 van Bellfires. De beperkte inbouwdiepte maakt de haard makkelijk te plaatsen. Zo kunt u al snel genieten van een schitterend vlammenspel.Wilt u toch de authentieke sfeer van een open haard extra benadrukken? Dan kunt u ervoor kiezen om de haard samen met een schouw te plaatsen. Harlekijn denkt graag met u mee. U bent dan ook van harte welkom in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Beneden-Leeuwen. Zo kunt u zelf het sfeervolle vuur ervaren van deze schitterende gashaard.