Nieuw in onze showroom: de Spartherm Premiun A-3RL-60h! Een moderne inbouw houthaard van Spartherm, waarmee u van 3 kanten kunt genieten van een geweldig, intens vuurbeeld. 

Optimaal genieten met een moderne houthaard

Een moderne houthaard, dat is toch wel het ultieme genieten! Spartherm heeft een uitgebreid assortiment moderne houthaarden met een hoog rendement. Zo kunt u onbezorgd en op een verantwoorde manier genieten van een sfeervol vuur. De Spartherm Premium A-3RL-60h is een moderne liftdeurhaard die valt onder de energie-efficiëntieklasse A+. 

Hoog rendement dankzij de Zwitserse Methode

Om dit zeer hoge rendement te bereiken, is het belangrijk dat u deze houthaard op de juiste manier stookt. Dit kunt u eenvoudig doen door via de Zwitserse Methode te stoken. Koopt u de haard bij Harlekijn? Dan kunt u niet alleen rekenen op een professioneel en eerlijk advies, maar krijgt u ook een gratis stookcursus. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten goed leren stoken.

Hout stoken zonder rookoverlast

Met goed stoken, creëert u niet alleen het mooiste vuur. Ook blijft de ruit van de kachel langer schoon en beperkt u de uitstoot van rook. Wel zo fijn voor u, maar ook voor de buren! Wilt u meer weten over de Spartherm A-3RL-60h inbouw houthaard of het stoken via de Zwitserse Methode? Bezoek onze showroom en wij helpen u graag!