Het lijkt er echt de komende dagen echt van te komen: winterweer! Voor het weekend is er sneeuw voorspeld, een koude wind en ijzel. Er wordt zelfs van verschillende kanten geadviseerd om op zondag binnen te blijven. Wat je dan kunt doen? Genieten bij de haard of kachel natuurlijk! 

Groot deel van het land bedekt met sneeuw

Hoewel sneeuw lang niet meer iedere winter voorkomt, lijkt het erop dat winterliefhebbers de komende dagen hun hart kunnen ophalen. In de nacht van zaterdag op zondag kan er op veel plaatsen in het land 15 tot 20 centimeter sneeuw vallen. Ook de dagen daarna blijven de temperaturen onder het vriespunt en kan het in de nacht flink koud worden. 

Geniet binnen bij de haard of kachel

Bent u een echte winterliefhebber en liggen uw muts en sjaal al klaar om de sneeuw in te gaan? Geniet u van de wereld onder een witte deken? Houdt u een sneeuwballengevecht met de (klein) kinderen en maakt u een mooie sneeuwpop? Of blijft u liever binnen wanneer het guur is buiten? Wat u ook het liefste doet met winterweer, wij hebben eigenlijk 1 advies voor u. Ontsteek de gashaard of houtkachel en geniet van de unieke warmte en sfeer van vuur! Ook wanneer u buiten bent geweest, kunt u zich weer lekker bij de haard of kachel opwarmen. 

Meer weten? Meld u aan voor online advies! 

Heeft u geen haard of kachel, maar wilt u graag weten of het mogelijk is om in uw woning een haard of kachel te plaatsen? Wij helpen u graag. Ook in deze tijd! Met behulp van een live verbinding via (WhatsApp) videobellen, staat u in contact met onze adviseur in de showroom. Onze adviseur logt in vanuit de showroom en vertelt u meer over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en situatie. Meld u aan voor online advies en wie weet kunt u bij de volgende sneeuwval ook genieten van een haard of kachel in uw eigen woning.