Misschien bent u al even aan het rondkijken op de website van Harlekijn haarden en kachels maar zoekt u tevergeefs de bestelknop of het winkelwagentje? 

U hoeft niet verder te zoeken! Harlekijn heeft er namelijk bewust voor gekozen om geen haarden of kachels via het internet te verkopen. 

Waarom niet? Wij vinden het belangrijk dat u een haard of kachel eerst ervaart voordat u tot de aankoop overgaat. En er is geen betere manier om een haard te ervaren dan door deze (brandend) te zien en vakkundig advies te ontvangen van één van onze medewerkers in de showroom. Zo ervaart u zelf de sfeer van het vlammenspel en de aangename warmte van het vuur.

Natuurlijk is onze website een uitstekend vertrekpunt. U kunt op uw gemak rustig rondkijken en u verdiepen in de diverse soorten haarden en kachels. U kunt voor uzelf een lijstje maken waar uw droomhaard aan moet voldoen of vast een aantal modellen noteren die bij u in de smaak vallen.

Weet u wat u ongeveer zoekt? Of heeft u nog geen idee? Neem dan contact met ons op! Ook bent u van harte welkom in onze showroom! Onze adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo kunt u samen op zoek naar de perfecte haard. Na de aankoop van uw droomhaard, staat onze monteur voor u klaar om de haard op een professionele manier te installeren. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze uitgebreide en veelzijdige showroom in Beneden-Leeuwen, zodat u over een tijdje in uw eigen huis kunt genieten van sfeervolle momenten bij de haard.