Harlekijn is Inspiration Shop van DRU haarden en kachels. Dat betekent dat Harlekijn exclusief door fabrikant DRU geselecteerd is. 

Bezoek ons voor de complete collectie van Dru

Daarmee is Harlekijn dé inspiratie-en belevingswinkel is op het gebied van gashaarden en houtkachels. In onze sfeervolle showroom bent u aan het juiste adres voor de complete collectie van DRU. 

Kwalitatieve gashaarden van Dru

De kwalitatieve DRU gashaarden zijn het resultaat van ontwikkeling op het hoogste niveau en jarenlange ervaring. De gashaarden van DRU hebben een hoog rendement en zijn gemakkelijk te bedienen.

Gashaard met breed vuurbeeld

Zo is de Metro 100XT/3 uitermate geschikt als u een breed vuurbeeld wil combineren met een vuurzicht van meerdere kanten. U geniet zo optimaal van het vuur. Uiteraard geeft deze gashaard ook een heerlijke warmte af. De unieke brander verdeelt het vuur zigzaggend over de gehele breedte en diepte van de haard. Als u kiest voor de Ceraglass achterwand, geeft dat een extra vol vlambeeld.  

 

Gepatenteerd Eco Wave systeem van Dru

De haard is voorzien van het gepatenteerde ecowave brander- en bedieningssysteem van DRU. Via een speciale app van DRU kunt u het vlambeeld helemaal aanpassen naar eigen wens. Kom naar onze Inspiration Shop voor de collectie van DRU en laat u verleiden door de behaaglijke warmte en dansende vlammen.

Wat maakt het zo bijzonder dat Harlekijn Inpiration Shop is van DRU?

  • Alle haarden en kachels van DRU onder één dak
  • Brandende opstellingen voor volop inspiratie en beleving
  • Gratis 3D-ontwerp van uw favoriete haard in uw interieur
  • Professioneel en deskundig advies
  • Vakkundige installatie en een hoog serviceniveau

Bezoek onze sfeervolle showroom

Genoeg reden dus om een bezoekje te brengen aan onze showroom in Beneden-Leeuwen. Onze adviseurs voorzien u graag van informatie en helpen u bij het maken van de juiste keuze.