De Dru Virtuo is niet zomaar een elektrische haard. Het is sfeer en warmte uit een stekker, waarmee u kunt genieten van een driedimensionaal vuur. Dru gebruikt een nieuwe en geavanceerde 3D-technologie om een schitterend vuur te creëren. 

Met de Virtuo wil Dru een ander vuur aanbieden. Een vuur dat wel die unieke gezelligheid en romantiek biedt, maar niet de uitstoot. Deze elektrische haard verbruikt dan ook geen traditionele brandstoffen, maar biedt wel heel veel sfeer. Ontdek zelf het nieuwe vuur van de DRU Virtuo. 

De elektrische haard van de toekomst

De Dru Virtuo maakt een stap naar de toekomst met voordelen voor de gebruiker én het milieu. Dit nieuwe vuur heeft geen fossiele brandstoffen nodig om te vlammen, maar creëert wel het levendige vlammenspel, geluid van knisperend hout en heerlijke warmte. Het is een haard die u eigenlijk zelf moet evaren. Maar daarvoor moet u nog even geduld hebben! Deze schitterende elektrische haard met nieuw vuur komt in juni uit. Dus wilt u dit najaar verantwoord genieten van een sfeervol vlammenspel en aangename warmte? Plan dan binnenkort een bezoek aan onze showroom.  

Projectietechniek maakt vuur heel realistisch

Van iedere zijde kunt u volop genieten van het vlammenspel van de Dru Virtuo. De ontwikkelde projectietechniek maakt dat het nieuwe vuur niet van gewoon vuur te onderscheiden is. Met de afstandsbediening kunt ook nog eens eenvoudig zelf kiezen uit verschillende vlambeelden, geluid en warmte. Op die manier kunt u genieten van het vuurbeeld dat past bij de situatie. De natuurechte houtblokkenset wordt gecombineerd met het LED gloeibed en maakt het plaatje compleet. 

Voordelen van de DRU Virtuo elektrische haard:

  • Unieke projectietechniek creëert verschillende soorten vlambeelden
  • LED gloeibed versterkt de vlameffecten
  • Geluid van een knapperend haardvuur
  • Voorien van thermostaat functie
  • Optionele convectiespoiler zorgt voor optimale luchtcirculatie

Maximale sfeer met minimale milieubelasting

Op zoek naar een haard waarmee u op een milieubewuste manier kunt genieten van warmte en sfeer? De Dru Virtuo is klaar voor de toekomst! De haard staat garant voor optimale functionaliteit en lange levensduur. Deze sfeerbrenger heeft geen traditionele brandstof nodig en stoot veel minder CO2 uit.

Grote plaatsingsvrijheid met een elektrische haard

Ook een groot voordeel is dat deze elektrische haard overal geplaatst kan worden. Er is geen schoorsteen of leiding nodig. Een stopcontact is genoeg voor een kamer vol sfeer. De Dru Virtuo is er in verschillende soorten en maten, verdeeld over drie categorieën: fronthaarden, 2-zijdige en 3-zijdige haarden. Welke variant past het beste bij uw woning? Let op! Deze schitterende haard is vanaf juni 2020 leverbaar. Nu alvast het gesprek aangaan met onze verkoopadviseur? U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Beneden-Leeuwen.